מה הסיבות לאי הצלחת ניתוח שרוול?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מה הסיבות לאי הצלחת ניתוח שרוול?
    תמי
    15/08/2009

ד"ר מחג'אנה,שלום לך,
    אני בת 37 עם bmi 51 ,[אומנם כרגע בחודש שמיני}אך תמיד סבלתי מהשמנת יתר. ברזומה הרפואי שלי הכנסה והוצאה אצל ד"ר סובחי,הטבעת לא עזרה לי, ולא עזרתי לה לעזור לי.
    ב"ה בעתיד אני מעוניינת לעבור ניתוח שרוול,זהו ניתוח, עם הכי פחות סיבוכים,ותוצאות טובות מאוד.
    קראתי פה בפורום לפני בערך שבועיים, כי לאחת הבנות השרוול לא עזר, והיא לא ירדה במשקל כלל, וכעת היא שוקלת ניתוח אחר.
    מ"ס שאלות לי אלייך ד"ר ברשותך,
    כמה זמן לאחר לידה ניתן לבצע ניתוח שרוול?
    האם לאחר הניתוח עדיין ניתן להניק\לשאוב חלב?
    אני סובלת מהשמנת יתר חולנית ביותר, האם לדעתך ניתוח שרוול יהיה הפתרון הטוב בשבילי?
    אני חברת מכבי, גרה בת"א, ואין לי אפשרות לממן את הניתוח, האם גם השרוול כמו ניתוח הטבעת, במימון מלא, שאין משלמים עליו כסף?
    האם באמת ישנם מנותחים שלא יורדים במשקל לאחר,ניתוח שרוול?
    תודה לך על הסובלנות, וסליחה על ההודעה הארוכה,
    אשמח להתייחסותך,ייש כוח, וכל טוב,
    תמי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשלון של שרוול

פרופ` אחמד מחג`נה
    17/08/2009

ב- 15% מניתוחי שרוול יש עליה במשקל כאשר הסיבה השכיחה היא אי התאמה של הניתוח למנותח (חולים שאוכלים ממתקים) וחלק קטן יש התרחבות שך השרוול ואז ניתן לבצע ניתוח חוזר.
    לגבי המימון ניתן לבצע את הניתוח בבית חולים ציבורי ללא תשלום
    המלצתי לפחות חצי שנה א5ו 8 חודשים לאחר הלידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו