סיכונים בניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• סיכונים בניתוח שרוול
    אורית 1
    19/08/2009

בהתייעצות עם כירורג נאמר לי שקיים סיכון של 1% בניתוח שרוול והסיכון הוא שאם אחד התפרים שבקיבה נפתח אז יש דליפה של מיצי קיבה לחלל הבטן וזה יוצר זיהום מאוד רציני(מקווה שתיארתי זאת נכון). שאלתי היא כמהזמן אחרי הניתוח קיים עדיין החשש שתפר יפתח?האם אכילת יתר יכולה לגרום לתפר להיפתח? כמו כן אני מטופלת של מכבי האם אני יכולה להגיע להתייעצות מולך דרך הקופה? אם כן אז היכן?תודה מראש.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכונים בניתוח שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטח שיש סיכונים. כמו בכל ניתוח,זה

אולגה
    01/08/2012

לא הוקוס פוקוס.
    אני קיבלתי קולקציית רעלים בקיבה בשבועיים אחרי הניתוח והייתי מאושפזת שבוע+ סיטי מאוד קשה.
    אבל מה לעשות,צריך להיות מודעים לסיכונים, והיה לי מנתח מדהים, ואת כל הקשיים עוברים לאט לאט.

הפואנטה שלי היא שצריך להכיר ולהפנים בסיכונים.. הרבה אנשים חושבים שזה הוקוס פוקוס ויאללה ביי........ אז ממש לא.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכונים בניתוח שרוול

פרופ` אחמד מחג`נה
    20/08/2009

במרכזים טובים ומנוסים בניתוחים אלו הסיכון לסיבוך שהזכרת הוא אכן נמוך. דליפה בד"כ מתרחשת סביב הניתוח עד כשבועיים ימים. לאחר מכן זה מאוד מאוד נדיר.
    תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אפשר ניתוח שלישי.

מירה
    31/07/2012

שלום,אני בת 59 ,עברתי בגיל 28 הקטנת קיבה עם סיכות,בגיל 38 ניתוח נוסף עם סיכות וה.תפרים.נכון להיום שמנה מתענינת בשרוול.האם זה אפשרי?תוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אפשר ניתוח שלישי. - תגובה

שולה זק
    02/08/2012

אם עברת פעמיים ניתוח קיצור ללא תוצאות....למה את חשבת שניתוח שלישי יעזור? אם לא השכלת לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים אחרי שני ניתוחים ....מה ישתנה אחרי ניתוח שלישי?
    אם אני מבינה נכון לפי התאור שלך עברת ניתוח SRVG. אחרי ניתוח כזה לא ניתן לעשות שרוול אלא רק מעקף קיבה - אם בכלל.
    במידה ואת עומדת בקריטריונים לניתוח, עליך לפנות למנתח להתיעצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו