מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום רבאנונימית23/08/2009
אני בת 24
שוקלת בין 94 קג ל 92 (תלוי באיזה משקל נשקלתי)
וגבהי 159
מה שאומר שהBMI שלי לא עובר את ה40..
ואין לי שום מחלה נלוות שקשורה להשמנה מלבד דלקות מאמץ ברגליים צלקות שפשוף בירכיים הפנימיות ועומס פיזי גדול
מה שכן, סבי ז"ל נפטר בגיל צעיר מסוכרת ובעיות לב
וכמו כן, אמי סובלת מגיל יחסית צעיר מסוכרת נרכשת ואי סדירות בפעימות הלב וגם סבלה מכולסטרול..
אני סבלתי בעבר מקצת כולסטרול וחוסר B12 אבל כרגע הכל מאוזן..
אני לא רוצה להיות דור שלישי למחלות הללו,
אני מאד סובלת מלחיות את חיי הבוגרים כאדם שמן..
מה הסיכויים שלי לאישור ניתוח שרוול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים
שולה זק24/08/2009שלום לאנונימית
ה BMI שלך 37.1 כפי שציינת אינך עומדת בקריטריונים ואני שמחה לשמוע שבריאותך תקינה ומקווה שכך יהיה גם בעתיד.
אני ממליצה לחשוב לכיוון קבוצת תמיכה: דיאטה קלאב, שומקי משקל, חלי ממן וכו'....ובעזרת דיאטנית, תפריט מאוזן, פעילות גופית וקבוצה תומכת, אני משוכנעת שתצליחי להגיע להישגים. לשנות הרגלי אכילה ולאמץ אורח חיים בריא לטווח ארוך.
אשמח להיות לעזר בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)