אכילה לאחר סגירה ראשונה של טבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אכילה לאחר סגירה ראשונה של טבעת
    עמית
    30/08/2009

שלום רב,
    בשבוע שעבר סגרתי בשעה טובה את הטבעת סגירה ראשונה. אני סגורה כרגע על 4.5.
    ל"הפתעתי" לנרות הסגירה כל מה שאני מנסה לאכול עובר- אומנם יש דברים שעוברים קצת יותר באיטיות אבל בסופו של דבר עוברים. השאלה שלי האם הסגירה הזו נחשבת ל"סגירה" קטנה או שמשהו אצלי הוא לא רגיל. אודה על תשובתכם אלי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה לאחר סגירה

שולה זק
    30/08/2009

אוכל צריך לעבור . לא צריך להיתקע ולא צריך להרגיש רע. זה שאת אוכלת זה בסדר גמור. השאלה מה את אוכלת והכמויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סגירת טבעת

עמית
    31/08/2009

ראשית תודה על התייחסותך ותשובתך.
    לעצם הענין- אני חשבתי שיהיו דברים שאני לא אוכל לאכול ולכן בעצם השאלות שלי. גם כאשר ישבתי במרכז מלב"י באסותא וישבתי עם דיאטנית ובנינו תפריט היא ציינה במפורש שאנילא יכולה לאכול לחם פסטות ובשר בעל סיבים, כאשר אם אני מנסה לאכול את הדברים האלה אני לא נתקלת בקושי מיוחד.
    לכן השאלה שלי היא בעצם האם הסגירות האלה בעצם נועדו לעזור לנו מכח המחשבה או באמת יש דברים בגו ואכן יגיע השלב שאני אסגור שוב ואכן יהיו דברים שאני לא אוכל לאכול שוב.
    אני באמת לא יודעת מה הסיבות שאנשים עושים את הניתוח הזה אני יודעת מה היתה אחת הסיבות העיקריות שלי בבחירת הניתוח הזה והיא היתה שיהיו דברים שאני לא אוכל לאכול בדיוק מהסיבה שאני לבד לא יודעת לעשות סטופים ולכן בעצם אלו הציפיות שלי מהניתוח שזה יעזור לי להגיע למטרות שלי בעזרת ה"מעצור" הזה שנמצא בגוף שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוחי קיבה

שולה זק
    31/08/2009

האם התעניינת לפני ניתוח הטבעת על סוגי הניתוחים הנוספים כמו שרוול ומעקף? והאם בדקת שניתוח טבעת מתאים לך?

שלושת הניתוחים מגבילים את היכולת הכמותית באכילה. אוכלים מעט בכל ארוחה. היכולת לאכול היא אינדיבידואלית לכל אחד. יש מי שיכול לשתות משקה מוגז לאחר ניתוח טבעת ויש מי שלא (מומלץ לא לאכול). כמו כן לגבי לחם פסטות ובשרים. רצוי בחודשים הראשונים לאחר הניתוח להקפיד על מה שהדיאטנית והרופא המליצו על מנת להתרגל לניתוח ולשינוי שעברת.
    בניתוח טבעת צריכים שיתוף פעולה מלא של המטופל ומשמעת עצמית גדולה. לאכול מה מותר, בכמות קטנה וללעוס היטב ולא לעשות ניסיונות מה עובר וכמה.
    אשמח לעזור בכל עת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סגירת טבעת

עמית
    03/09/2009

שלום שולה- בהמשך לתשובתך אלי- ברור שבררתי מה אפשרויות הניתוח ולא סתם בחרתי בניתוח זה וגם לאחר התייעצות עם פסיכיאטר ודיאטנית שאכן תמכו בהחלטתי שזהו אכן הניתוח המתאים לי ועל כן באות השאלות והתהיות שלי - מה גם בהמשך לתשובתו של הד"ר שאכן צריכה להיות האטה באוכל ועל פניו אני לא מרגישה כלום ולכן בעצם זאת השאלה שלי ועל כן אני פונה אליכם. אני מבינה שאני בכל מקרה צריכה להייעץץ עם הרופא המנתח על כך ואולי בסגירה הבאה באמת אני ארגיש בשוני. אני רק אציין שאני אוכלת ושותה ביחד ואין שום בעיה בכל מה שעובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכילה לאחר סגירה

שולה זק
    03/09/2009

שלום עמית
    אכן חשוב להתיעץ עם הרופא המנתח. האם את יורדת במשקל?
    זה שאת אוכלת ושותה ומרגישה טוב - זה מעולה. נושא זה מאוד אישי לכל אחד. יש מי שיכול לשתות מוגז ויש מי שלא (לדוגמא).
    מה שכן לאחר סגירה צריך להרגיש מגבלה, אבל ל אומר שצריך להחנק או שאוכל לא יעבור.
    בכל מקרה אנחנו כאן בכל עת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות

בתיה
    31/08/2009

חברים וחברות יקרים,
    אני מבקשת המלצות על רופא מנתח לקיצור קיבה.
    זה חשבו מאוד לקבל המלצה "יד ראשונה".
    תודה מראש לכולכם,
    בתיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סגירת טבעת

פרופ` אחמד מחג`נה
    01/09/2009

לאחר סגירהאתה אמור להרגיש עיכוב באוכל ולא לאכול רגיל. ממליץ שתפנה למנתח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו