ניתוח שרוול לפני או אחרי ההריון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול לפני או אחרי ההריון
    דנה
    17/09/2009

שלום,
    שמי דנה אני בת 33 שנה אחרי לידה בתי הראשונה, מתגוררת בת"א שוקלת 104 קילו בגובה 62ס"מ. סבלתי מסוכרת הריונית ויש היסטוריה של סכרת ומחלות לב בדור הסבים. כיום איני סובת מסוכרת או מחלות אחרות שמצוינות כקרטריונים.

כל חיי הבוגרים סבלתי מעודף משקל אך בשנים האחרונות במיוחד עליתי ואני לא מצליחה להכריח את עצמי להתחיל בדיאטה כי אני מסתובבת בתחושה שכבר ניסיתי הכל ונמאס לי להשקיע מאמץ במשהו שלא מניב בסופו של דבר תוצאות ואז אני עוד יותר מתנחמת באוכל וחוזר חלילה.

אני רוצה עוד ילד/ילדים. לאחרונה נחשפתי לאפשרות של ניתוח שרוו.
    השאלה איך תכנון המשפחה שלי אמור להיות מושפע מכך. האם כדאי לשקול לבצע את הניתוח כבר בקרוב ולהיכנס להריון אח"כ - קראתי כאן שמומלץ להמתין לפחות שנה, שנה וחצי לאחר הניתוח.
    או שעדיף להיכנס להריון ואחרי הלידה לעשות את הניתוח, שגם קראתי כי ההמתנה המומלצת 6-8 חודשים.

2 ההתלבטויות העיקריות שלי למעשה - האם ישנה השפעה שלילית לניתוח בעניין הריון עתידי, האם יש איזושהן תופעות לואי היכולות להשפיע על פריון (להריון הקודם נכנסתי ללא בעיה). הנושא השני זה בעצם ש"תכננתי" להיכנס להריון עוד כחצי שנה - שנה. כמה זמן כל תהליך האישור עשוי לקחת בקופ"ח עם הנתונים שלי - אני שייכת לכללית מושלם?

בתודה מראש,
    דנה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות

שולה זק
    17/09/2009

שלום דנה
    לפי הנתונים ה BMI שלך נושק ל 40 כך שאת עומדת בקיטריונים.
    אני חושבת שעליך להתחיל בהתיעצות עם רופא הנשים, לעשות את כל הבדיקות וללכת לרופא כירורג בתחום ניתוחי הקיבה להתיעצות. קחי בחשבון שגם אם תחליטי קודם ניתוח במהלך שנתיים פלוס (כולל המתנה לניתוח) לא מומלץ להכנס להריון.
    אשמח לעזור בכל עת ואת מוזמנת להתקשר אלי אם יש לך שאלות נוספות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו