מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- 7 שנים אחריי ניתוח טבעת שוקל שרווליניב18/09/2009
לד"ר ולגולשים
שלום אני בן 33 בקרוב נשוי +אחת בדרך
מאז ומתמיד שקלתי המון.לפני שבע שנים עם משקל של 187 ק"ג וגובה של 1.78 עברתי באסותא ניתוח טבעת ע"י ד"ר אבינוח.ירדתי למשקל של 110 לפני שהכרתי את אישתי לפני 4 שנים ומאז בלי עין הרע עליתי למשקל הנוכחי של 158 ק"ג.התהליך עם הטבעת הסתבר כסיוט מתמשך הקאות מרובות לפני כל ארוחה ולעיתים גם לפני שתייה כאילו פקק שעד שהוא לא משתחרר לא ניתן להכניס כלום ולאחריו השמיים הם הגבול.
הטבעת הייתה סגורה עם 8 סיסי ועם הזמן פתחתי אותה בשל הסבל הנוראי של ההקאות והמבטים של הסביבה בעיקר בארוחות משפחתיות או מפגשים חברתיים בעבודה ועם חברים כשהייתי קם להקיא גם הצלילים של העניין לא ממש נעימים .
היום הטבעת פתוחה לגמרי ובבדיקת גסטרו אחרונה לא נצפתה במכשיר כלל וכאילו שאינה קיימת ואם זאת אני עדיין מקיא תכופות.
בקיצור נשבר לי מהטבעת ושמעתי המון דברים טובים על ניתוח השרוול.
חשוב לי לשמור על בריאותי ועל משפחתי והייתי רוצה לשמוע על תופעות הלוואי של השרוול אם ישנם כאלו
כמו כן האם אני זכאי שוב לניתוח -אני שייך לכללית עם פלטיניום ומה העלות של הניתוח דרך הכללית וכמה עולה לקצר תור על מנת לעבור את הניתוח בחודשים ינואר פברואר הקרובים-אילוצי עבודה והלידה הצפוייה של ביתי בדצמבר.
כמה זמן אישפוז או שזה רק אישפוז יום כמו בטבעת?
וכמה זמן מנוחה ומתיי ניתן לחזור לעבודה שוטפת
אשמח לכל מידע אפשרי שיעזור לי להתחיל את התהליך במהרה
בברכת שנה טובה וחג שמח
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר
שולה זק18/09/2009שלום יניב
אקצר בדברי. כן אתה זכאי לניתוח חוזר ללא עלות כספית כי אתה בקריטריונים, אפילו שכבר עברת ניתוח בעבר.
אתה מוזמן ליצור עימי קשר לאחר החג ואשמח לעזור לך.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)