חוסר שליטה בחג....

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חוסר שליטה בחג....
    אורית
    20/09/2009

שלום
    אני עברתי ניתוח טבעת בב"ש ב1.9.09 ומאז הצלחתי לשמור בקפדנות על שלבי הדיאטה עד שהגעתי לביקור בבית הורי ושם שברתי את כל מה שעשיתי קודם....
    בחג התפתתי ואכלתי בלינצ'סים ופסטלים עם תפו"א ואכלתי בשעות לא מסודרות וכמויות די גדולות עד שפעם אחת הרגשתי חנק ואף הקאתי. ובנוסף העלתי בשבוע הזה כ2 קילו.

עד עכשיו באמת הצלחתי לשמור על עצמי גם כאשר הייתי אצל חברים והשולחן היה מלא כל טוב.
    ומה שקרה בחג מאכזב אותי מאוד.

אני ממש מאוכזבת מעצמי על חוסר השליטה במודע שהפגנתי ואני חוששת שזה פגע בי ובטבעת ובכל התהליך הזה שעלי עוד לעבור. ובנוסף אני חוששת מהחג הבא שאגיע להורי- בסוכות.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר שליטה בחג....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשנעת עצמית ושיתוף פעולה

שולה זק
    20/09/2009

ידוע שבניתוח טבעת צריך שיתוף פעולה מלא ומשמעת עצמית מצד המטופל.
    הפעילי שיקול דעת לפני שאת מתחילה לאכול. את לא צריכה להימנע מאוכל אבל גם לא לטרוף. השתדלי לא להביא עצמך להקאות כי זה בהחלט לא טוב. אני לא חושבת שהטבעת נפגעה מהזללנות או מההקאה. חבל שעלית 2 קג' כל כך מהר (הם יורדים יותר קשה).
    חשוב מאודלשנות הרגלי אכילה, וכך אני בטוחה תצליחי לרדת ולשמור על הישגים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו