מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוולליטל21/09/2009
האם מחזור חודשי יכול להפריע לקיום הניתוח?
האם יש להתנהג בצורה מיוחדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה21/09/2009אין בעיה
בהצלחה בניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש לי סיכוי???
קרן13/10/2009שלום רב,
לפני 13 שנה עשיתי ניתוח קיצור קיבה - טבעת מהסוג היישן.
ירדתי יפה ואף שמרתי על המשקל 8 שנים. בשנים האחרונות אני עולה במשקל כל חודש קצת ולא מצליחה לאזן את זה .
אבל לא זו הבעיה. הבעיה הגדולה של היא חוסר היכולת שלי לאכול אוכל בריא בלי להקיא הצרבות יום יומיות ואני ממש מכורה ללוסק, בלעדיו אני לא מסוגלת לאכול ולשתות כלל. חשוב לי לציין שאני אוכלת כמויות קטנות מאוד אבל לא מצליחה לאכול אוכל בריא (ירקות, פירות, עוף, בשר).
האם ניתוח השרוול יכול להיות פיתרון להגבלה שלי בסוג המזון אני מרגישה שאני חייבת לעשות משהו אני מחוסרת אנרגיה לגמרי.
חשוב לי לציין שילדתי לפני שנה ומאז רק עולה במשקל ולא ממש לאט לאט והצורך באנרגיה גודל בטיפול בתינוקת המתוקה שלי ,בסופו של יום שולח אותי ישר למתוקים שנותנים הרגשת כוח מיידית ללא צורך להקיא.
אשמח לתגובתכם
קרן
נ.ב ה -BMI שלי לא גבוהה 34 (ועולה...) :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לקרן
שולה זק13/10/2009שלום קרן
למרות שאינך ב BMI מתאים רצוי וכדאי ללכת לרופא מנתח. לעשות צילום ושט/קיבה ולראות מה מצב הניתוח שלך (אני מניחה שעברת SRVG).. אין סיבה להמשיך להקיא, לסבול מצרבות ולעלות במשקל. יתכן ויש מקום לניתוח חוזר.
את יכולה לעשות תור לדר' מג'נה ליעוץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)