ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול
    ליטל
    21/09/2009

האם מחזור חודשי יכול להפריע לקיום הניתוח?
    האם יש להתנהג בצורה מיוחדת?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול

פרופ` אחמד מחג`נה
    21/09/2009

אין בעיה
    בהצלחה בניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש לי סיכוי???

קרן
    13/10/2009

שלום רב,
    לפני 13 שנה עשיתי ניתוח קיצור קיבה - טבעת מהסוג היישן.
    ירדתי יפה ואף שמרתי על המשקל 8 שנים. בשנים האחרונות אני עולה במשקל כל חודש קצת ולא מצליחה לאזן את זה .
    אבל לא זו הבעיה. הבעיה הגדולה של היא חוסר היכולת שלי לאכול אוכל בריא בלי להקיא הצרבות יום יומיות ואני ממש מכורה ללוסק, בלעדיו אני לא מסוגלת לאכול ולשתות כלל. חשוב לי לציין שאני אוכלת כמויות קטנות מאוד אבל לא מצליחה לאכול אוכל בריא (ירקות, פירות, עוף, בשר).
    האם ניתוח השרוול יכול להיות פיתרון להגבלה שלי בסוג המזון אני מרגישה שאני חייבת לעשות משהו אני מחוסרת אנרגיה לגמרי.
    חשוב לי לציין שילדתי לפני שנה ומאז רק עולה במשקל ולא ממש לאט לאט והצורך באנרגיה גודל בטיפול בתינוקת המתוקה שלי ,בסופו של יום שולח אותי ישר למתוקים שנותנים הרגשת כוח מיידית ללא צורך להקיא.
    אשמח לתגובתכם
    קרן
    נ.ב ה -BMI שלי לא גבוהה 34 (ועולה...) :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לקרן

שולה זק
    13/10/2009

שלום קרן
    למרות שאינך ב BMI מתאים רצוי וכדאי ללכת לרופא מנתח. לעשות צילום ושט/קיבה ולראות מה מצב הניתוח שלך (אני מניחה שעברת SRVG).. אין סיבה להמשיך להקיא, לסבול מצרבות ולעלות במשקל. יתכן ויש מקום לניתוח חוזר.
    את יכולה לעשות תור לדר' מג'נה ליעוץ.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו