מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זמן להתקשרותאורית123/09/2009
אני מעוניינת לדבר איתך בשעות הערב -אם תוכל לאמר לי מתי אוכל להתקשר אני אשמח.
ראיתי שהשארת לי הודעה ב16/09/09 אך ראיתי זאת מאוחר מידי.מצטערת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכל עת
שולה זק23/09/2009שלום אורית
תוכלי לצלצל אלי בכל עת שנוח לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההטעיה
אורית123/09/2009אבל התכוונתי לד"ר מחאדג'נה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתקשרי לרופא
שולה זק23/09/2009050-2063521
תתקשרי אליו ותשאירי הודעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקשרות
פרופ` אחמד מחג`נה23/09/2009תוכלי לדבר איתי מחר בשעות הערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי נעימות
אורית129/09/2009ד"ר מחאדג'נה שלום
יצרתי איתך קשר בשבוע שעבר בשעות הערב בעיקבות הודעה שהשארת לי בפורום והיית עסוק בעינייני בית חולים,מאז יש בי רצון עז לשוחח עימך אך אין אני חשה בנוח ליצור קשר בערב מאחר ואני לא רוצה להפריע לך בחייך הפרטיים.
בעיקרון הייתי רוצה לדעת אם למרות שפניתי דרך הקופה למנתח אחר שהפנה אותי לסידרת בדיקות(שעשיתי) אני יכולה לגשת אליך להתיעצות?האם אתה מנתח בעוד בית חולים פרט לרמב"ם?האם זה נכון שלפני חודש נפטרה חולה בבית החולים במהלך ניתוח שרוול?וממה?
ואיך קובעים אליך תור דרך הקופה ואיפה אתה מקבל דרך הקופה?
דרך אגב אני בת 35.5 שוקלת 131 ק"ג וההגובה שלי הוא 1.72 ס"מ ה-B.M.I שלי הוא 45 ואני סובלת מלחץדם גבוה מאז ההריון הראשון שלי שהיה לפני 4.5 שנים,מה שאומר שלעניות דעתי אני עומדת בקריטריונים הנדרשים לניתוח.
מודה מראש על כל התיחסות מצידך להודעותי מהיום הראשון שלי בפורום.
תודה תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
פרופ` אחמד מחג`נה01/10/2009אורית שלום
צר לי שלא יכולתי לדבר איתך באותו ערב.
את יכולה לפנות אלי להתיעצות. אשמח מאוד. איזה קופה את ואיפה את גרה??
אני מנתח ברמב"ם ובאסותא חיפה
לגבי החולה היא נפטרה לאחר ניתוח שרוול. לא אני ניתוחתי אותה ולא במחלקה שלי ועל כן לא ברור לי מה הסיבה. על כן לא רוצה להרחיב בנושא.
אני ניתחתי והשתתפתי בקרוב ל 200 ניתוחים עם תוצאות מאוד מאוד טובות.
את יכולה לרים אלי טלפון אפילו הערב או מחר בשעה 10-11
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)