קיצור קיבה והריון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קיצור קיבה והריון
    ימימה
    11/09/2007

היי, אני בת 23, אחרי לידה אחת ומתכננת ללדת עוד פעם או פעמיים. הבעיה היא שאני סובלת ממשקל מאוד גבוה, מה שרק נהיה גרוע יותר אחרי הלידה. מעבר לזה שזה מכוער ולא בריא, הבנתי שזה יכול לפגוע גם בתינוק אז התחלתי לחשוב על קיצור קיבה אבל אני לא יודעת אם זה משהו שכדאי לעשות אם אני רוצה להיכנס להריון או שזה יכול לגרום לפגיעה בקיבה או להרוס את הניתוח.
    תוכלו לתת לי מידע על זה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיצור קיבה והריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון...לידה..השמנה

שולה זק
    11/09/2007

שלום ימימה
    ראשית הרשי לי לברכך עם כניסתך לקהילת האימהות.
    לא ציינת בפנייתך את משקלך וגובהך, דבר החיוני ביותר למדד ההשמנה (עודף משקל, השמנת יתר, השמנה חולנית).
    לאחר לידה יש נטיה להשאר עם מעט קילוגרמים, שחלקם נעלמים מעצמם ואת הנותרים יש להוריד בתזונה נכונה ופעילות גופנית.
    לא ציינת האם ניסית בעבר דיאטות, האם את מטבעך מלאה (שמנה).
    חשיבתך נכונה, שבעתיד רצוי להכנס להריון ללא קילוגרמים עודפים ולהשתדל לאכול נכון למען האם והילד.
    הנך מוזמנת לבקר באתר עמותת משקל בריא, שם תקבלי מענה לשאלותיך בנושא ניתוחים וגם הריון וניתוח.
    www.miahkal-b.co.il
    אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת
    בברכת שנה טובה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור קיבה והריון

פרופ` אחמד מחג`נה
    15/09/2007

אין בעיה להכנס להריון לאחר ניתוח קיצור קיבה. הריון אינו משפיע לרעה על הניתוח
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו