לאחר ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח שרוול
    שלומי
    05/10/2009

שלום לכולם
    ניכנסתי לאתר כדי לעודד ולהמליץ למיתלבטים, מי שלפניי ניתוח שרוול לכו על זה , אני שלושה חודשים לאחר הניתוח ( נותחתי ב-5/7/09 באסותא החדש בת"א ע"י ד"ק אניה פייגין) ירדתי כבר כ- 30 ק"ג (שקילה מדוייקת בשבוע הבא אצל הדיאטנית) המשקל שלי לפני הניתוח היה 170 ק"ג, אים סוכרת לחץ דם וכולסטרול, כיום אני מאוזן ללא תרופות כלל, צועד כל ערב כ-שעה מרגיש מצויין אוכל מעט ומרגיש מלא, ואני רק בתחילת הדרך יש להוריד עוד לפחות 30 ק"ג, אשמח ליעץ ולתמוך במתלבטים, המייל שלי רשום באתר.
    בהצלחה לכולם
    שלומי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ניתוח שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הכבוד

שולה זק
    05/10/2009

יישר כח שלומי.
    אשמח אם תיצור עימי קשר טלפוני.
    מועדים לשמחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואוו תודה!

דנה
    20/10/2009

שלומי, אני כותבת לך כאן משום שלא מצאתי את המייל שלך כמו שאמרת שנמצא באתר...
    חשוב לי לציין שמה שאתה עושה זה ממש מדהים, אני יודעת שעצם הידיעה שיש מישהו שאפשר לדבר איתו ולהתייעץ שעבר את הניתוח ידע בדיוק על מה אני מדברת כשאני מתייעצת ושואלת שאלות, תודה!
    אני עברתי ביום חמישי האחרון (15.10.09) ניתוח שרוול.
    אני כבר בבית והכל בסדר- אבל כל לגימה של מים (או מזון) עולה לי אויר מהקיבה (כמו גרפסים אבל זה רק אוויר) כאילו הקיבה מלאה אוויר ובכל שלוק נכנסים המיים ויוצא האוויר- זאת תחושה מאד לא נעימה ולא שמעתי או קראתי על אף אחד שיבר על כך, האם אתה הרגשת את זה גם? אם כן, זה עובר?
    ודבר שני אני ממש צמאה, מעצם העובדה שאני מצליחה לשתות רק לגימה פיצית כל חצי דקה בערך אני נשארת צמאה כל הזמן, זה היה לך גם? זה עובר?
    האמת אני מוטרדת משאלות אלה כמובן אם אדע שזה זמני ארגיש הרבה יותר טוב אבל כרגע אני מרגישה שאני לבד עם השאלות הללו .....
    כל כך אשמח אם תענה לי- ושוב המון תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד לך שלומי

שולה זק
    20/10/2009

לך הכבוד על ההצלחה והנחישות.
    אני שמחה שאתה מרגיש טוב ויורד יפה במשקל.
    אשמח אם תיצור עימי קשר על מנת לקבל הנייד שלך למסור למי שמעונין לדבר עם מנותחים
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת

צפונית
    20/10/2009

היי שלומי
    כל הכבוד לך
    אותי מפחיד בעיקר הכאבים של אחרי...התפרים
    האם מתאחים במהרה?
    כמו כן מה ניתן לאכול אחרי הניתוח?הבנתי שלא ניתן לבלוע כדורים שלא ניתן לאכולולשתות בו זמנית..ועוד הגבלות מפה עד הודעה חדשה
    האם זה לא גורם להיות מדוכאים? אמנם רזים..אבל מדוכאים??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל בפרופורציות..

דנה
    21/10/2009

היי, אני מקווה שזה בסדר שאני עונה לך מאחר ואני לא בטוחה אם הפנית את השאלה לשלומי בלבד...
    בנוגע לתפרים (במקרה שלי סיכות- אבל זה תלויי במנתח, כל מנתח משתמש במשהו אחר) זה בכלל לא כואב, אני מבינה את החשש מהרעיון של התפרים אבל החתכים כ"כ קטנים ומעט מאד תפרים שבכלל לא מרגישים אותם, אני את הסיכות עדיין לא הוצאתי (כנראה שיוציאו לי אותן מחר בביקורת) אבל גם מזה אין מה לחשוש , הייתי ליד אימי שהוציאו לה סיכות בניתוח שעברה פעם וראיתי שזה כלום ובכלל לא כאב לה .
    בנוגע לכדורים: גם לי יש כדורים שאני חייבת לקחת באופן קבוע (בלי קשר לניתוח עוד מלפני ) וחששתי, אך מה שעשיתי זה המסתי אותם בכוס עם מעט מאד מים עד שהפכו לנוזל ואז שתיתי את זה- זה אמנם מר ומגעיל אבל לגימה קטנטנה של מים מיד אח"כ העבירה את הטעם המר- וזה היה באישור הרופא (למרות שב"חוק היבש " אמורים לצום יום אחריי הניתוח) הוא הסביר לי שלגימות פיציות של מים זה בסדר.

כן, לי היה הלם קל אחרי הניתוח, פתאום ובבת אחת אני חייבת להתרגל לסדר עולמי חדש! אבל הבהלה הזאת לאט לאט עוברת לי ככל שאני קוראת בפורמים וכתבות שונות ומבינה שהכמויות המזעריות של האוכל אותו אני אוכלת בשבועות אחרי הניתוח לא יישארו ולבסוף (גם אם זה ייקח קצת זמן) אוכל לחזור ולהנות מאוכל זו הנאה שלא תיעלם אלא תקבל פרופורציות אחרות.
    אם יש לי משהו שאוכל להציע לך זה- לקרוא הרבה בפורמים והכי הכי חשוב הכל לאט לאט ולהבין שלמרות שהניתוח הוא בילתי (שזה דבר מפיחד) יש אנשים שאפילו השמינו חזרה את כל המשקל שלהם - כך שהכל אבל הכל תלוי רק בך ובגישה הרגועה שלך.
    אשמח לעזור אם יש לך שאלות נוספות (סליחה שזה כ"כ ארוך)
    דנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה לך!!!

צפונית
    21/10/2009

תודה על התשובההמפורטת..אני צריכה את זה
    מותר לשאול בת כמה את מה המשקל לפני היה?
    אצל מי נותחת? איך אדע שאני הולכת לטוב ביותר?
    ושוב..בהצלחה וחיבוק:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחשבי על התוצאות

שולה זק
    21/10/2009

קיבלת תשובה מלאה מכל הלב
    חשבי על התוצאות ואיך תרגישי בעוד חודש ועל הקילוגרמים שילכו לאיבוד לאחר 3 חודשים.
    להתמודד עם שינוי זה לא קל. וכל שינוי גם כשהוא חיובי מחייב מאמץ נפשי בעיקר.
    אני מקווה שתכנסי ל"משטר" של שינוי אורח חיים. אכילה נכונה ושילוב פעילות גופנית והתוצאות לא יאחרו לבוא.
    אסור לרגע לשכוח - הניתוח הוא כלי שבא לעזור להגיע למטרה ולשמרה לאורך זמן. הניתוח הוא לא במקום: משמעת עצמית, שיתוף פעולה, אכילה נכונה ובכללי שינוי מחשבה ואורח חיים.
    אנחנו כאן ותמיד נשמח להתעדכן לעדכן ולעזור.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחה לעזור

דנה
    22/10/2009

היי,
    בשמחה אענה על כל שאלה (כמובן מה שאדע).
    אני בת 29, נותחתי בבי"ח זיו בצפת, זיו גם הכי קרוב לבית שלי ובמקרה הכירורג שלי מקופת החולים גם מנתח שם אז היה לי את מי לשאול ולכן החלטתי על זיו.
    אני לא מכירה הרבה מנתחים והאמת שאת הרושם קיבלתי רק מקריאה רבה של פורמים שונים(בכלל אחרי הניתוח.) בואי נומר שלא יצא לי לקרוא שום דבר רע על אף אחד אז כנראה שכדאי לך לקרוא ולהפגש עם כירורג שנראה לך כדי לקבל רושם בעצמך.
    אותי ניתח ד"ר וקסמן שהוא מנהל המחלקה הכירורגית בזיו (הסגן שלו ד"ר דשקובסקי הוא הכירורג שלי בקופ"ח). שניהם היו מדהימים!! לכל אורך הדרך הרגשתי שאני נמצאת בידיים מקצועיות מאד , הכל קרה בזמן, לא היו שום סיבוכים (חמסה חמסה), הצוות שם היה מקסים, סבלני ומקצועי.
    בוועדה שלפני הניתוח אומרים לך לעשות דיאטה דלת פחמימות למשך שבועיים לפני הניתוח.
    השיא שלי היה 120 ק"ג, אחרי שבוע של הדיאטה דלת הפחמימות (הספקתי רק שבוע) שקלתי 116 ק"ג, והיום (בדיוק שבוע אחרי) 112 ק"ג והיד עוד נטויה.
    שוב, אני מכירה את המצב הזה בו יש הרבה שאלות , תרגישי חופשי לשאול אותי אם את רוצה.
    נשאר לי רק לאחל לך בהצלחה!!!
    דנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממרחק של שנתיים וחצי

ליבי
    30/10/2009

אני רוצה לעודד אותך ולספר לך שהחיים הרבה יותר רזים, בריאים ומאושרים.

אוכלים הכל (ממש הכל הכל) -בקטן.

הכאבים עוברים כמה ימים לאחר הניתוח והקילוגרמים נושרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע לאחר קיצור קיבה

אסאמה
    23/05/2010

בוקר טוב לך אני עברתי את הניתוח ביום שני ה 17/5/10 ושוחררתי ביום 19/5/10 הניתוח קל יחסית אין כאבים נוראים ההחלמה מהירה מדי התפרים לא כואבים בכלל וגם במקרה של כאב בבית החולים ינתו לך משכך כאבים נוזלים , בקשר לאוכל זה בסדר גמור גם כך הקיבה לא יכולה לקבל יותר מקום קטנה של אוכל לפי תפריט הדיאטתנית אני מאד שמח שעשית את הניתוח וצריך לזכור שלהיות בריא ונראה טוב עדיף מכל האוכל אם את מעוניינת בתמיכה בטלפון זה המספר שלי 0502248052

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפרים הכי פחות כואבים

יעל
    23/05/2010

היי !
    אני עברתי את הניתוח 21.5.10 שרוול, התפרים הכי פחות כואבים.
    אפשר לומר שלי באמת כאב זה להתחיל לשתות וזה כאב נסבל כמובן.
    בסה"כ הניתוח לא כזה מפחיד :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

כרמלה
    02/06/2010

היי יעל
    מה שלומך כרגע?? אני מחכה לועדה ב13/7 לניתוח שרוול ספרי קצת למרות ששמעתי מריקי שהכול כשורה והשד לא נורא כל כך..
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההרגשה אחרי התאוששות מניתוח

שושי
    29/10/2009

ברצוני לדעת מה ההרגשה אחרי ההתאוששות מניתוח שרוול, איזה סוג של כאבים,כמה זמן בבית החולים וכיצד מתנהגים אחרי הניתוח מבחינה תזונתית.
    תודה שושי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שושי

ליאור
    29/10/2009

ביום הראשון של הניתוח ההרגשה היא בעיקר עייפות ותשישות - כל היום "ניקרתי"ונירדמתי.
    לי אישית לא היו כאבים , אבל במידה ויש משככי כאבים יפתרו את הבעיה . דבר נןסף שימשך למשך כשבוע זו תחושה של בטן נפוחה וקצת אי נוחות - נובע מגז שמכניסים לבטן במהלך הניתוח.
    במידה ואין שום בעיה , תוך יומיים שלושה תשתחררי ( אני נותחתי ביום שישי והשתחרתתי ביום ראשון).

בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הולכים לניתוח ללא תפריט לפי ואחרי ?

שמואל
    03/06/2010

למה אתם עושים את זה לעצמכם ?
    מי שלקח על עצמו ניתוח לא שואל שאלות בסיסיות כמו ,מה אוכלים לפני ואחרי הניתוח ?
    יש בשביל זה דיאטניות ורופא מנתח ואוכלים את אשר הם ממליצים.
    לא יודע , כך אני בניתי את התהליך ,
    ודרך אגב על טעם וריח אין להתוכח .
    והכי חשוב מה שכתבה שולה זה הנכון ביותר צריך לחשוב על הבריאות , הלו בשל כך הלכנו לניתוח
    הרבה בריאות
    שמואל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו