מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מבררת על ניתוח מעקף אחרי ניתוח שרוונופר07/10/2009
שלום שמי נופר עברתי לפני תשעה חודשים נ יתוח שרוול הורדתי קרוב ל 60 קילו ,היום אני שוקלת 84קילו. שמתי לב לאחרונה שהכמויות שאני צורכת גדלו כמעט לכמויות שאכלתי לפני הניתוח. רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות ניתוח מעקף קיבה? יש לי גם יתר לחץ דם ואסטמה.
דבר נוסף שמצאו לי עכשיו זה אבנים בכיס המרה ואני צריכה לעבור ניתוח האם זה אפשרי לעשות את שתי הניתוחים בו זמנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בספק
ליאור07/10/2009אם קופת חולים תאשר לך לעבור ניתוח נוסף במשקל הנוכחי שלך, למרות העתיד הלא נעים שאת חוזה .
בקשר לכיס מרה , אני חושב שאפשר , אבל פה חכי כבר לתשובתו של דר' מחגנה .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן חן
שולה זק07/10/2009תודה לך ליאור על תגובותך בפורום
אודה לך אם תיצור עימי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי הרגלי אכילה
שולה זק07/10/2009שלום נופר.
כל הכבוד על ה- 60 קילו שהשלת ממשקלך. לא ציינת מה ה- BMI שלך היום.
את מציינת שאת אוכלת כמויות שלאוכל. הכיצד? הרי את יורדת במשקל. אני מקווה ששינית הרגלי אכילה ואוכלת באופן מסודר ובריא ומשלבת גם פעילות גופנית.
ידוע שלמנותחי שרוול נטיה לפתח אבנים בכיס המרה. בעקרון ניתן לשלב ניתוח כיס מרה עם ניתוח נוסף. אני חושבת שעליך לחשוב על הצטרפות לקבוצת תמיכה ולשנות הרגלים ולא לחשוב בשלב זה על ניתוח נוסף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה08/10/2009כל עוא את שומרת על משקלך אין צורך בניתוח. תפני לדיאטאנית לעזור לך בכך. היתי רוצה שתעשי וקת לראות את נפח הקיבה. תוכלי לקבוע לפגישה אשמח לעזור
לגבי כיס המרה אפשר לעשות את הניתוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)