מבררת על ניתוח מעקף אחרי ניתוח שרוו

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מבררת על ניתוח מעקף אחרי ניתוח שרוו
    נופר
    07/10/2009

שלום שמי נופר עברתי לפני תשעה חודשים נ יתוח שרוול הורדתי קרוב ל 60 קילו ,היום אני שוקלת 84קילו. שמתי לב לאחרונה שהכמויות שאני צורכת גדלו כמעט לכמויות שאכלתי לפני הניתוח. רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות ניתוח מעקף קיבה? יש לי גם יתר לחץ דם ואסטמה.
    דבר נוסף שמצאו לי עכשיו זה אבנים בכיס המרה ואני צריכה לעבור ניתוח האם זה אפשרי לעשות את שתי הניתוחים בו זמנית?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בספק

ליאור
    07/10/2009

אם קופת חולים תאשר לך לעבור ניתוח נוסף במשקל הנוכחי שלך, למרות העתיד הלא נעים שאת חוזה .
    בקשר לכיס מרה , אני חושב שאפשר , אבל פה חכי כבר לתשובתו של דר' מחגנה .
    בהצלחה
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן חן

שולה זק
    07/10/2009

תודה לך ליאור על תגובותך בפורום
    אודה לך אם תיצור עימי קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי הרגלי אכילה

שולה זק
    07/10/2009

שלום נופר.
    כל הכבוד על ה- 60 קילו שהשלת ממשקלך. לא ציינת מה ה- BMI שלך היום.
    את מציינת שאת אוכלת כמויות שלאוכל. הכיצד? הרי את יורדת במשקל. אני מקווה ששינית הרגלי אכילה ואוכלת באופן מסודר ובריא ומשלבת גם פעילות גופנית.
    ידוע שלמנותחי שרוול נטיה לפתח אבנים בכיס המרה. בעקרון ניתן לשלב ניתוח כיס מרה עם ניתוח נוסף. אני חושבת שעליך לחשוב על הצטרפות לקבוצת תמיכה ולשנות הרגלים ולא לחשוב בשלב זה על ניתוח נוסף.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר שרוול

פרופ` אחמד מחג`נה
    08/10/2009

כל עוא את שומרת על משקלך אין צורך בניתוח. תפני לדיאטאנית לעזור לך בכך. היתי רוצה שתעשי וקת לראות את נפח הקיבה. תוכלי לקבוע לפגישה אשמח לעזור
    לגבי כיס המרה אפשר לעשות את הניתוח
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו