מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מודאגת מאודמירית10/10/2009
שלום !
שמי מירית לפני כחודשיים עברתי ניתוח שרוול וירדתי עד כה רק 18 קילו ואני מודאגת כי בדרך כלל הרוב יורדים מעל 30 בחודשיים הראשונים כרגע היריה שלי נעה בין 3 עד 4 קילו בחודש וזה מאאוט איטי הייתי רוצה דלעת האם הניתוח השתבש לי למרות שאני אוכלת כמויות באמת קטנות ורק עכשיו אני צריכה להתחיל ספורט בגלל שאסור היה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה יחסית
שולה זק10/10/2009שלום מירית
לא ציינת מה היה משקלך וה BMI לפני הניתוח. לא כל אחד יורד 30 קילו בחודשיים. הירידה היא יחסית לעודף המשקל.
האם היית אצל דיאטנית והתאימו לך תפריט? אני חושבת שירידנ מאוזנת ואיטית היא בסדר גמור.
כו כן תתיעצי עם המנתח שלך, אולי סוג הניתוח לא מתאים לך וכדאי לשקול ניתוח נוסף
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל דאגה
פרופ` אחמד מחג`נה10/10/2009קצה הירידה משתנה בין אחד לשני. הירידה שלך היא מאוד טובה. לפי החישוב שלך את תרדי בין 18 ל 24 קג בעוד חצי שנה וזו ירידה יפה מאוד. ממליץ שתפגשי עם המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח
מירית12/10/2009ד"ר מאג'נה אתה ניתחת אותי! חחח ושקלתי 128 קילו לפני הניתוח והיום 109 קילו ואני באמת ממש לא אוכלת בקושי מהניתוח אבל לא עשיתי עד עכשיו גם ספורט אז יכול להיות שזה בגלל זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מתי את באה אלי
פרופ` אחמד מחג`נה12/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)