מודאגת מאוד

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאוד
    מירית
    10/10/2009

שלום !
    שמי מירית לפני כחודשיים עברתי ניתוח שרוול וירדתי עד כה רק 18 קילו ואני מודאגת כי בדרך כלל הרוב יורדים מעל 30 בחודשיים הראשונים כרגע היריה שלי נעה בין 3 עד 4 קילו בחודש וזה מאאוט איטי הייתי רוצה דלעת האם הניתוח השתבש לי למרות שאני אוכלת כמויות באמת קטנות ורק עכשיו אני צריכה להתחיל ספורט בגלל שאסור היה לעשות ?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה יחסית

שולה זק
    10/10/2009

שלום מירית
    לא ציינת מה היה משקלך וה BMI לפני הניתוח. לא כל אחד יורד 30 קילו בחודשיים. הירידה היא יחסית לעודף המשקל.
    האם היית אצל דיאטנית והתאימו לך תפריט? אני חושבת שירידנ מאוזנת ואיטית היא בסדר גמור.
    כו כן תתיעצי עם המנתח שלך, אולי סוג הניתוח לא מתאים לך וכדאי לשקול ניתוח נוסף
    בהצלחה בהמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל דאגה

פרופ` אחמד מחג`נה
    10/10/2009

קצה הירידה משתנה בין אחד לשני. הירידה שלך היא מאוד טובה. לפי החישוב שלך את תרדי בין 18 ל 24 קג בעוד חצי שנה וזו ירידה יפה מאוד. ממליץ שתפגשי עם המנתח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחח

מירית
    12/10/2009

ד"ר מאג'נה אתה ניתחת אותי! חחח ושקלתי 128 קילו לפני הניתוח והיום 109 קילו ואני באמת ממש לא אוכלת בקושי מהניתוח אבל לא עשיתי עד עכשיו גם ספורט אז יכול להיות שזה בגלל זה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מתי את באה אלי

פרופ` אחמד מחג`נה
    12/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו