מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח חוזרליבנה11/10/2009
אני קוראת את ההודעה של מירית - האם זה המצב? האם לאחר כל הסבל של הניתוח עולים במשקל? מאידך, האם שמירה על כללי האכילה תשמור על המשקל לאורך זמן? דהיינו לא תהיה הגדלת קיבה? מבאס לשמוע שאנשים עולים במשקל. אני אמורה לעבור ניתוח בתחילת נובמבר ואני מאוד חוששת גם מן הניתוח עצמו וגם מהמצב שלאחר מכן. טורדת אותי המחשבה שאולי אצטרך לעבור ניתוח נוסף. האם ניתוח שרוול אחד לא יכול להיות סופי ?האם בכל מקרה קיים צורך בניתוח נוסף? סליחה על השאלות הטורדניות, אבל האם זה באמת שווה? אודה על קבלת דעות בנושא ואשמח על תשובתו של ד"ר מחג'נה.
המשך יום נעים ומושלם לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
ליבנה11/10/2009סליחה, התכוונתי להודעה של סווסן ולא של מירית.
עמכם הסליחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליבנה
ליאור11/10/2009עד שיגיעו ה"תותחים הכבדים" אני אנסה לתת לך כמה תשובות .
נתחיל עם הסבל של הניתוח : הסבל הוא ממש לא גדול אם בכלל.יש כאלה שיש להם קצת כאבים ( לא משהו שמשכך כאבים לא פותר ) , ויש כאלה שאין להם שום כאב ( כמו שהיה לי ), ההחלמה מהירה ומתחילים לראות תוצאות די מהר - ושוכחים מהסבל ...
חשוב להבין שהניתוח הוא לא מקל קסמים שאחריו את מתעוררת רזה , אבל הוא כלי עזר נפלא , שלא בטוח שבלעדיו תוכלי לצאת לדרך הזו.
חייבים במקביל לניתוח לשנות את הרגלי האכילה והניתוח עוזר מאוד(!!!!!!) , וכדאי ואף חייבים לשלב גם ספורט.
אם תעשי את שני אלה , כמעט בטוח שלא תעלי שןם דבר בחזרה.
אם רוצים אפשר "לרמות" כל ניתוח ולהעלות בחזרה ,ואם צריך הולכים לניתוח נוסף ... , אבל לא בשביל זה התחלת את כל התהליך.
שיהיה בהצלחה , ואם יש עוד שאלות אשמח לעזור
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול
פרופ` אחמד מחג`נה12/10/2009שרוול הינו ניתוח עם תוצאות מאוד טובות לירידה במשקל ולשמירה על המשקל. כמו כל ניתוח אחר חשוב מאוד לבחור את הניתוח לאדם המתאים. אנשים אשר אוכלים מתוק עם נפחים קטנים הניתוח הזה יכול לא לעזור להם מאחר והירידה במשקל הינה עקב הגבלה בנפח (כמובן בנוסף לירידה בהורמון הגרילין שמקטין את הצורך לאוכל). לגבי המטופלת היא ירדה במשקל מאוד יפה והגיעה למשקל הרצוי(היום שוקלת פחות מ 70 קג) הדבר מדגיש את יתרונו של הניתוח: המטופל מגיע למשקל אדיאלי עבורו ואז נבלמת ירידתו במשקל - וטוב שכך !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)