מבולבלת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    אושי
    13/10/2009

הייי!!!
    לא יודעת מאיפה להתחיל.... אני עוקבת כבר תקופה ארוכה אחרי הפורום וקיבלתי הרושם שפה זה כמו משפחה ופה אוכל לקבל תשובות ומענה...
    אני עברתי ניתוח של הטבעת לפני כ9 שנים... במהלך השנים ירדתי כ50 ק"ג.
    התחלתי את משקלי ב108 ק"ג וירדתי ל58 ק"ג.
    הייתי רזה וחתיכה אך כל הזמן הייתי סובלת מהקאות מלחצים ורפלוקסים באמצע השינה, ושט מורחבת וכו.... ...
    לפני כשנה נכנסתי להריון ופתחתי את הטבעת העליתי כ40 ק"ג... כיום אני שמנה...
    את הניתוח עברתי אצל דר אובנת בסורוקה (למי שמכיר)
    כיום אני במעקב אצל פרופ רובין בבילינסון .... לפני כשבוע תוכננתי לנפח את הטבעת אך בעקבות צילום בריום ושט שעשיתי כבר התברר שהייתי סגורה 8 סיסי וכל האוכל עבר ללא הגבלה... הפאוץ מעל הטבעת גדל ונהייה כיס קיבולת שמכיל את האוכל . יצויין שמעבר האוכל צר מאוד ובקושי חלחל הנוזל במהלך 5 דקות. הפתרון כרגע כנראה לפתוח את הטבעת להוציא את הנוזל ולתת לושט לחזור לעצמה לכמה חודשים טובים ואז נראה.... התלבטתי ותהיתי שאולי אני צריכה לעשות שינוי ולהוציא את הטבעת ...
    שאלה נוספת: מה עושים עם הושט המוגדל?? איזה פתרון יש??
    כיום אני אמא לתינוק מדהים בן 4 חודשים ואני צריכה להיות חזקה ובריאה בשבילו.
    במהלך השנים היו לי התעלפויות וסחרחורות חולשות ואשפוזים בביה"ח בעקבות איבוד נוזלים ומרכיבים חיוניים בגוף.
    חמי עשה את ניתוח השרוול לפני כחצי שנה וירד כ 40 ק"ג. מרגיש ונראה טוב.
    ההתלבטות שלי היא כזו:

הייתי שמחה לשמוע על חוויות של משורוולות שנקלטו להריון לאחר הניתוח ולאחר לידה- הכוונה איך לכם על תשובה ומענה....

:

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת

אושי
    13/10/2009

בנוסף רציתי לפנות ולשאול נשים שעברו את ניתוח השרוול הרו וילדו- השאלה הגדולה שלי איך ההתנהלות של ההריון אחרי הניתוח וגם מבחינת עלייה במשקל ... אודה לנשים שעברו את חווית ההריון והלידה אחרי ניתוח השרוול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע

שולה זק
    13/10/2009

אני ממליצה להתיעץ עם הרופא שאת בטיפולו על המשך הדרך, האם להוציא את הטבעת ולעבור ניתוח נוסף, או להשמיש את הטבעת ולשנות הרגלי אכילה, כך שתרדי במשקל, תאכלי נכון ולא תסבלי מהקאות.
    תוכלי לפנות אלי טלפונית ואתן לך טלפון של מי שעברה שרוול והרתה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו