מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ד"ר מחאג'נה שלוםאפרת22/10/2009
זאת אפרת מכפר סבא, הייתי אצלך באוגוסט
סיימתי סוף סוף את כל הבדיקות (מקווה שאין עוד הפתעות)
עברתי לקופת חולים מכבי , (זהב)
אז מה לעשות עכשיו?
בבקשה תכוון אותי בצעדים הבאים.
תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת שלום
פרופ` אחמד מחג`נה23/10/2009בבקשה תפקססי את התשובות ל 048543273
ותוכלי לדבר איתי בבוקר של יום ראשון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה .....
אפרתוש55524/10/2009עוד לא נפגשתי עם פסיכיאטר ודיאטנית וטרם עשיתי מעקב א.ק.ג. ובדיקת מאמץ (חייב?)
האם אני צריכה להפגש עם פסיכיאטר ודיאטנית לפני ועדת ההערכה?
או שהפגישות האלו נעשות בוועדה עצמה ?
בכל מקרה מחר אני מפקססת לך את כל הבדיקות שנעשו ולאחר מכן אתקשר
ותאמר לי כיצד ממשיכים.
תודה על הכל
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
שולה זק24/10/2009אם איני טועה הועדה (של מכבי) דורשת את כל הבדיקות על מנת להחליט אם את יכולה לעבור ניתוח וגם זכאית.
הייתי מציעה לסיים את כל הבדיקות שהתבקשת לעשות ואז לגשת לועדה (כולל דיאטנית, פסיכיאטר ובטח א.ק.ג)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפרת
ליאור24/10/2009למרות שבועדה יש פגישה גם עם דיאטנית ועם פסיכיאטרית\עו"ס , צריך להשלים את הבדיקות \ פגישות האלה גם לפני הועדה .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור תודה !!!!!
אפרתוש55525/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמכבי - פסכיאטר אינו חובה
פרופ` אחמד מחג`נה25/10/2009נכון מה שנאמר כאן מלבד שאין צורך בפסכיאטר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת פסיכיאטר
שולה זק26/10/2009הדרישה לבדיקת פסיכיאטר קיימת. לא תמיד דורשים את האישור. יש מקומות שכן מקפידים על זה.
בכללי, לעבור את השיחה ע פסיכיאטר ודיאטנית לפני הניתוח , בתחילת התהליך, הוא שלב חשוב מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו - קיי תודה רבה
אפרתוש55526/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)