מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קביעת תור לייעוץקובי מהקריות23/10/2009
שלום,
השבוע השלמתי סדרה של בדיקות כלליות, כולל בדיקות דם ובדיקת אולטרסאונד ורנטגן.
רופאת המשפחה שלי, ד"ר יוסינגר ממרפאת כללית בקרית חיים מערבית, נתנה לי כבר הפנייה לייעוץ
אצל ד"ר מחג'נה כולל התחייבות. רציתי לדעת איך אני קובע תור לד"ר מחג'נה?
והאם ד"ר מחג'נה מקבל גם בימי שישי בבוקר ( כי זה יקל עלי מאד מבחינת העבודה) והיכן?
אני מבוטח של כללית, מטופל במרפאת כללית בקרית חיים מערבית, ויש לי כללית מושלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי קובי
ליאור23/10/2009דר מחגנה מקבל בימי רביעי אחה"צ באסותא לב במפרץ.
זימון תורים אסותא : 048810663-4
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר קופת חולים כללית
שולה זק23/10/2009שלום קובי
מאחר ואתה חבר כללית, תוודא לפני קביעת התור באסותא, לדר' מג'נה, שהקופה אכן מכסה את הביקור ונותנת לך התחייבות לאסותא לב המפרץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביעת תור
פרופ` אחמד מחג`נה23/10/2009שלום,
אם אתה רוצה דרך הקופה תקבע תור לרמב"ם למרפאה שלי בימי שני בשעה 12 מספר 8541831-2.
לאסותא חיפה למרפאה שלי בימי רביעי לאחר השעה 4 למספר 8810663-4
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)