מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום לכולם אשמח לעזרהשרית לוי27/10/2009
כבר הרבה זמן שאני נכנסת לפורום הזה ויש כאן אנשים מדהימים
רציתי לשאול אני שוקלת 93 קילו על גובהה 172 האם אני מתאימה לניתוח קיצור קיבה ואם כן אשמח אם תדריכו אותי לאן לפנות ואיך עובדת הפרוצדורה עד שמגיעים לניתוח
ושאלה שניה שלי האם מישהו שמע על קיצור קיבה בלייזר ואם כן אשמח לשמוע פרטים
אגב אני אמא ל3 בנות נפלאות שהקטנה בת חצי שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שרית
ליאור27/10/2009לפי הנתונים שציינת , הBMI שלך הוא 31.5 .
כדי לעמוד בקריטריונים לניתוח צריך BMI 40 , או
35 עם מחלות נלוות שמקורן בהשמנת יתר ( אסטמה , סכרת , כולסטרול... ) .
לא נראה לי שבמצבך תוכלי לעבור ניתוח , בטח לא דרך קופת חולים .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח באופן פרטי
שרית לוי27/10/2009תודה רבה על התשובה
ובמידה ואני יחליט שאני רוצה לעבור את הניתוח את יודע כמה זה עולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא קרטריונים לניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה29/10/2009שרית שלום
צר לי להודיע לך שגם פרטי לא תוכלי לעשות כי את לא בקרטריונים הרפואיים לניתוח.
תפני לשולה לעזרה לא ניתוחית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)