טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בת 34, גובה 1.70,משקל 97, יש לי עודף כולסטרול אבל לא משהו מטופל. אני מעוניינת בניתוח שרוול או מעקף. יש לי מאוחדת שיא, גרה בירושלים. אני מבינה שה BMI צריך להיות יותר גבוה. מה הפרוצדורה?
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום נועה ה - BMI שלך 33.5 ואינך עומדת באינדיקציות לניתוח. אני מציעה שתרשמי לקבוצת תמיכה לשינוי הרגלי אכילה ובשילוב פעילות גופנית והתמדה תצליחי להגיע להשגים ולשמרם לטווח ארוך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לעשות את הניתוח, לא דרך הקופה ולא בדרך פרטית, אם אין BMI מעל 35 בשילוב בעיה רפואית נוספת, או BMI מעל 40 בלי שום בעיה אחרת. לא תצליחי לשכנע אף רופא. אני עם BMI 52, עברתי ניתוח שרוול בשבוע שעבר, אבל את עוד יכולה לעשות דיאטה, זה עדיף מניתוח...
בהצלחה