מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מעקף קיבהor04/11/2009
שלום.
אני מועמדת לניתוח מעקף קיבה, עברתי את כל הבדיקות.
הייתי עם כל הבדיקות אצל ד"ר סובחי באיכילוב והוא אישר לי את הניתוח, הבעיה היא שהניתוח צפוי ליהיות רק עוד חצי שנה אם לא יותר. כמו כן, הייתי רוצה להגיע גם אליך לייעוץ, מאחר ששמעת וקראתי רק טובות עליך כרופא, אך קופת החולים (מאוחדת בנתניה) לא נותנת לי טופס 17 אלא אם אביא מכתב מהכירורג על איזה ניתוח בדיוק מדובר, את זה הם רוצים בגלל שכבר הייתי ביעוץ באיכילוב, כנראה הם לא מעוניינים שאלך לעוד יעוץ אלא אם יש מכתב (לא יודעת למה הם כ"כ קשים).
שאלותי הן:
1. האם אני בכלל יכולה להגיע אליך ליעוץ עם כל הבדיקות שעברתי?
2. איזה מכתב אני אמורה להביא להם? ממי? אולי מד"ר סובחי? כשאני שואלת את המזכירה היא בעצמה לא יודעת, רק אומרת לי כל פעם "זה מה שהרופא שמאשרת את הטפסים רוצה".
אני מאוד מודה לך ד"ר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי עוד שאלה
or04/11/2009האם התור לניתוח הינו קצת יותר מהיר מבאיכילוב וזה יכול ליהיות גם פחות מחצי שנה המתנה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתור לניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה04/11/2009הרבה יותר קצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ
פרופ` אחמד מחג`נה04/11/2009בהחלט את יכולה לבוא אלי אני מקבל באסותא חיפה ניתן לקבוע תור במספר 04881063-4
אני מקבל בימי רביעי אחר צהריים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחייבות
שולה זק04/11/2009אם הקופה שלך תיתן לך התחייבות לניתוח אצל דר' מחג'נה וכך תקדימי את מועד הניתוח - נהדר.
לפני הכל את צריכה לברר בהקופה שלך שיתנו לך התחייבות לניתוח במקום אחר חוץ מאיכילוב.
חבל הכנס למערבולת של לחצים , עצבים ועימותים עם הקופה.
ברצוני לציין שכל מחוז ולא משנה איזה קופה, חתומים על הסכמים עם מרכזים רפואיים ועם רופאים ולא תמיד ניתן במסגרת סל הבריאות לפנותלאן שרוצים.
בהצלחה.
ואנחנו כאן לתמוך ולעזור בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה
or04/11/2009כן הם באמת עושים קצת בעיות, הם רוצים שאעשה באיכילוב וזהו (לדעתי) הבעיה היא שאני צריכה לעצור את חיי לחצי שנה לפחות, עד הניתוח שבטוח לא יהיה בחודשים הקרובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביעת תור
or08/11/2009שלום, בדקתי עם קופת החולים (מאוחדת בנתניה) ונאמר לי שאין בעיה ואני יכולה לעבור את הניתוח ברמב"ם.
יש לי כבר את תוצאות כל הבדיקות.
איך אני יכולה לקבוע תור לד"ר אחמד מג'נה? האם אני צריכה טופס 17?
אני אביא איתי את כל הבדיקות בכדי שהד"ר יוכל לראותן, אם הכל בסדר (לדעתי כן מפני שבאיכילוב אישרו לי את הניתוח) האם אוכל לקבוע כבר תור לניתוח?
תודה על תשומת הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח מעקף
פרופ` אחמד מחג`נה08/11/2009אם את רוצה לפגוש אותי מוקדם ניתן לקבוע ליום רביעי הבא במרפאה שלי באסותא לטלפון 048810663-4.
את הניתוח אבצע ברמב"ם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
or08/11/2009נהדר,אני מודה לך :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)