מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח טבעת בפעם השניהרויטל12/11/2009
שלום שולה ,
לפני 9 שנים עברתי ניתוח טבעת בבית חולים וולפסון אחרי שלוש שנים הוצאי לי אותה מפני שהיא לא היתה בסדר היום חזרתי למשקל שלי וכפול
ברצוני לעבור ניתוח נוסף את מכירה אנשים שעברו בפעם השניה , בטח זה לקוח כפול בזמן מפני שזה פעם שניה אני מאוד רוצה לעשות אבל חוששת שוב פעם לעבור הרדמה כללית זה מפחיד אבל מצב בריאותי לא הולך ומשתפר אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שעשו את זה הפעם השניה ניתוח טבעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתו קיצור קיבה
שולה זק12/11/2009היום יש שלושה סוגים של ניתוח: טבעת, מעקף, שרוול.
אם עברת ניתוח טבעת ולא הצליח הייתי מציעה לפנות לכירורג שעושה את שלושת הניתוחים ולהתיעץ איתו לגבי ניתוח חוזר ולגבי סוג הניתוח.
כידוע לך יש קריטריונים לזכאות לניתוח ואם את עומדת בהם, אין בעיה לקבל התחייבות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח חוזר לאחר כשלון ניתוח קודם
פרופ` אחמד מחג`נה15/11/2009הרבה אנשים עברו אצלי ניתוח בריאטרי לאחר ניתוח אחר. המקרה הקל הוא ניתוח לאחר טבעת אשר הוצאה. אחרים ניתוח מעקף לאחר SRVG שנחשב לניתוח יותר רציני ודורש מיומנות גבוה.
אני שמח ומברך שאת לא מותרת אומנם בספק רב אם הניתוח שמתאים לך כרגע הוא טבעת. בד"כ אני מציע שרוול או מעקף לניתוח חוזר ולא טבעת. אשמח ליעץ לך אישית וצוכלי לקבוע תור באסותא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)