ניתוח טבעת בפעם השניה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח טבעת בפעם השניה
    רויטל
    12/11/2009

שלום שולה ,
    לפני 9 שנים עברתי ניתוח טבעת בבית חולים וולפסון אחרי שלוש שנים הוצאי לי אותה מפני שהיא לא היתה בסדר היום חזרתי למשקל שלי וכפול
    ברצוני לעבור ניתוח נוסף את מכירה אנשים שעברו בפעם השניה , בטח זה לקוח כפול בזמן מפני שזה פעם שניה אני מאוד רוצה לעשות אבל חוששת שוב פעם לעבור הרדמה כללית זה מפחיד אבל מצב בריאותי לא הולך ומשתפר אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שעשו את זה הפעם השניה ניתוח טבעת.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח טבעת בפעם השניה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתו קיצור קיבה

שולה זק
    12/11/2009

היום יש שלושה סוגים של ניתוח: טבעת, מעקף, שרוול.
    אם עברת ניתוח טבעת ולא הצליח הייתי מציעה לפנות לכירורג שעושה את שלושת הניתוחים ולהתיעץ איתו לגבי ניתוח חוזר ולגבי סוג הניתוח.
    כידוע לך יש קריטריונים לזכאות לניתוח ואם את עומדת בהם, אין בעיה לקבל התחייבות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח חוזר לאחר כשלון ניתוח קודם

פרופ` אחמד מחג`נה
    15/11/2009

הרבה אנשים עברו אצלי ניתוח בריאטרי לאחר ניתוח אחר. המקרה הקל הוא ניתוח לאחר טבעת אשר הוצאה. אחרים ניתוח מעקף לאחר SRVG שנחשב לניתוח יותר רציני ודורש מיומנות גבוה.
    אני שמח ומברך שאת לא מותרת אומנם בספק רב אם הניתוח שמתאים לך כרגע הוא טבעת. בד"כ אני מציע שרוול או מעקף לניתוח חוזר ולא טבעת. אשמח ליעץ לך אישית וצוכלי לקבוע תור באסותא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו