אחרי שרוול,,,,

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אחרי שרוול,,,,
    ליבנה
    27/11/2009

שלום,
    נותחתי ב- 5.11.09 וכבר ירדתי כ- 13 ק"ג ורציתי לשתף אתכם בחווית ניתוח השרוול החדש שלי.
    התלבטתי לפני הניתוח במשך כחצי שנה ולאחר שהחלטתי התחלתי בהליך הבדיקות שנמשכו כ- 3 חודשים מאחר ולא "מהרתי"... וכך לאחר כשלושה חודשים קבעתי תאריך לניתוח אצל ד"ר מחאג'נה המדהים. אני רוצה לציין שקראתי כל מאמר אפשרי, כל מחקר אפשרי, כל דעה אפשרית אצלכם בפורום וגם בפורום של ד"ר מחאג'נה וכל הזמן נעתי בין התרגשות לקראת הניתוח לבין נפילה ואי רצון לעבור אותו לאחר שקראתי או שמעתי איזושהיא דעה שלילית. בקיצור לבסוף החלטתי והגעתי לניתוח לא לפני שצלצלתי לד"ר מחאג'נה והודעתי לו שאני לא מגיעה כי אני מתה מפחד והוא אמר לי לבוא בכל אופן - "בואי נדבר אפילו אם תחליטי שאת לא עוברת את הניתוח". ובאתי בבוקר ועד לשעה שנותחתי (17:00) עברו בי כל הזמן החלטות לקום ולברוח אבל איכשהו נשארתי ולבסוף עברתי את הניתוח שעבר ללא ארועים חריגים וללא כאבים מיוחדים. הניתוח בוצע ביום חמישי וביום ששי כבר שתיתי את הנוזל הכחול האיום ואח"כ את הנוזל האדום (בדיקה שבו בודקים את מעבר הנוזלים בגוף) שהיה איום יותר וביום שבת בשעות הצהרים כבר שוחררתי מבי"ח. בשבוע הראשון - שבוע הנוזלים הייתי חסרת אנרגיה לחלוטין, אבל זה חלף לקראת סוף השבוע ובשבוע השני כבר הייתי בעבודה (מלווה בקופסאות קטנות של גבינה וירקות איכס מבושלים). החזרה לעבודה החזירה לי את האנרגיות ואת ההרגשה הטובה. מידי פעם יש לי נפילות קטנות של חוסר אנרגיה אבל אני מתגברת, ממשיכה לעבוד וכבר בתחילת החודש הבא אני חוזרת לפעילות גופנית. כיום שלושה שבועות אחרי הורדתי כבר כ-13 ק"ג - דבר שאף פעם לא הייתי מצליחה לעשות במסגרת אחרת. אני חשה שהעין שלי גדולה יותר מן הקיבה שלי ואני משתאה כל הזמן מחדש איך אני למשל לא מצליחה לגמור ביצה קשה..(אני, שהייתי יושבת על חביתה של 2 ביצים עם תוספת של ירקות בתוך לחמניה גדולה..)אני כל הזמן תמהה איך אני לא מסוגלת לגמור יותר מ- 3 כפיות של אוכל, פשוט מדהים. באופן כללי אני מרגישה טוב ואין שום בעיה, לוקחת ויטמנים כמו ילדה גדולה וממושמעת ובכלל הכל בסדר. אני מבקשת להגיד לכל המתלבטים, אל תהססו לכו על הניתוח למרות הפחד, למרות הקושי כי לבסוף תרוויחו את בריאותכם (הייתי סכרתית וערכי הסוכר אצלי ירדו פלאים ומהזרקה של אינסולין עברתי לכדור אחד ביום ואני מקווה שזה ירד גם בעתיד). פשוט לכו על זה על תהססו. רציתי גם להודות לד"ר מחאג'נה המדהים - כל הכבוד לך אתה פשוט מציל חיים וכן לכל הצוות הרפואי בבי"ח רמב"ם ובכלל לכולכם הרבה בריאות אושר וכושר כמובן...:)))))

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי שרוול,,,,

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה כיף לקרוא

אם אין אני לי
    27/11/2009

כתבת בצורה מאוד מרגשת ומאוד מעודדת. גם אני מתכוונת לעבור את הניתוח בקרוב אצל ד"ר מחאגינה,ואני שמחה מאוד לקרוא שעברת את הניתוח בשלום וללא כאבים יוצאי דופן.
    בהצלחה
    עלי והצליחי (או כמו שאני אומרת אצלנו בקרב השמנמנים כדאי לומר-"רדי והצליחי".
    אני
    נ.ב. ד"ר מחאג'נה אשמח לדעת אם נקבע תאריך עבורי בחנוכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי מאוד לשמוע

פרופ` אחמד מחג`נה
    28/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו