מעונינת לעבור ניתוח בהקדם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מעונינת לעבור ניתוח בהקדם
    די
    29/11/2009

היי
    עברתי את כלהבדיקות לקראת ניתוח השרוול וההיתי מועמדת לניתוח אך בסופו של דבר הסתבר כי קופת החולים שלי (כללית) לא מכונה לממן את הניתוח בביה"ח בצפת ששם התחלתי לעבור את כל התהליך . אז פניתי לאסותא ששם הבנתי שיש השתתפות אבל לצערי מחיר ההשתתפות העצמי מאוד גבוה עבורי.
    הרופא באסותא הסביר לי כי ניתן לעשות את הניתוח בבית חולים כרמל ללא השתתפות אבל יהיה עלי לחכות הרבה זמן עד לקבלת תור לפגישה עם הרופא ושלא לדבר על זמן המתנה לקבלת תור לניתוח.
    שאלתי היא -מה ניתן לעשות בכדי לקצר את זמן ההמתנה (מזכירה שכל התהליך שעברתי לקח לא מעט זמן )?
    או האם יש בית חולים אחר שקופת חולים כללית משתתפת וזמן ההמתנה קצר יותר?
    כל יום שעובר מאז שנמצא כי אני מתאימה לניתוח מתסכל כי אני נמצאת כרגע במבוי סתום .
    אודה לכם בקבלת עזרה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בצפת

שולה זק
    29/11/2009

לפי דבריך אני מבינה שעברת את כל הליך הבדיקות והכללית לא נותנת לך התחייבות לצפת.
    לא ציינת היכן את גרה? למקום המגורים יש חשיבות
    תוכלי ליצור עימי קשר לברורים נוספים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

די
    01/12/2009

שולה אין כמוך !!!! אני רוצה לעדכן אותך שקבעו לי תור לניתוח בתאריך 9/12 עכשיו נשאר לי להתמודד רק עם החששות וההתרגשות .
    שוב תודה על הכל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמודדות מוצלחת

שולה זק
    01/12/2009

לחשוש ולפחד זה אנושי וטבעי.
    חשבי חיובי. חשב על התוצאות כבר בטווח הקצר.
    את יכולה לצלצל בכל עת שאת מרגישה צורך.
    וכמובן שנדבר לאחר הניתוח ותקבלי חופן חיזוקים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורלי שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    29/11/2009

מאיפה את ולאיזה קופ"ח את שייכת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו