מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מעונינת לעבור ניתוח בהקדםדי29/11/2009
היי
עברתי את כלהבדיקות לקראת ניתוח השרוול וההיתי מועמדת לניתוח אך בסופו של דבר הסתבר כי קופת החולים שלי (כללית) לא מכונה לממן את הניתוח בביה"ח בצפת ששם התחלתי לעבור את כל התהליך . אז פניתי לאסותא ששם הבנתי שיש השתתפות אבל לצערי מחיר ההשתתפות העצמי מאוד גבוה עבורי.
הרופא באסותא הסביר לי כי ניתן לעשות את הניתוח בבית חולים כרמל ללא השתתפות אבל יהיה עלי לחכות הרבה זמן עד לקבלת תור לפגישה עם הרופא ושלא לדבר על זמן המתנה לקבלת תור לניתוח.
שאלתי היא -מה ניתן לעשות בכדי לקצר את זמן ההמתנה (מזכירה שכל התהליך שעברתי לקח לא מעט זמן )?
או האם יש בית חולים אחר שקופת חולים כללית משתתפת וזמן ההמתנה קצר יותר?
כל יום שעובר מאז שנמצא כי אני מתאימה לניתוח מתסכל כי אני נמצאת כרגע במבוי סתום .
אודה לכם בקבלת עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בצפת
שולה זק29/11/2009לפי דבריך אני מבינה שעברת את כל הליך הבדיקות והכללית לא נותנת לך התחייבות לצפת.
לא ציינת היכן את גרה? למקום המגורים יש חשיבות
תוכלי ליצור עימי קשר לברורים נוספים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
די01/12/2009שולה אין כמוך !!!! אני רוצה לעדכן אותך שקבעו לי תור לניתוח בתאריך 9/12 עכשיו נשאר לי להתמודד רק עם החששות וההתרגשות .
שוב תודה על הכל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמודדות מוצלחת
שולה זק01/12/2009לחשוש ולפחד זה אנושי וטבעי.
חשבי חיובי. חשב על התוצאות כבר בטווח הקצר.
את יכולה לצלצל בכל עת שאת מרגישה צורך.
וכמובן שנדבר לאחר הניתוח ותקבלי חופן חיזוקים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי שלום
פרופ` אחמד מחג`נה29/11/2009מאיפה את ולאיזה קופ"ח את שייכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)