מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לאחר הוצאת טבעת בדרך לשרווליניב02/12/2009
אתמול עברתי ברמב"מ הוצאת טבעת בהצלחה ע"י דר מחגנה החביב
הטיפול במחלקה כירורגית א ברמה גבוהה מאוד והיחס פשוט מדהים
אשרי האנשים העושים מלאכתם בנאמנות ובמסירות כה גדולה יישר כח
יש לי כמה שאלות לד"ר
ראשית אני מרגיש בשפה התחתונה נימול ותחושה של הרדמה שלא עוברת עד עכשיו למרות שעברו יותר מ24 שעות לאחר הניתוח האם ידועה הסיבה? כמה זמן לוקח עד שזה עובר?
עם מי ליצור קשר לגביי קביעת מועד לניתוח השרוול או שייצרו איתי קשר מהמשרד?
היו לי עוד שאלות אבל מכתב השחרור של הרופאים היה כה מפורט וברור שפשוט אין מה לומר
שוב יישר כח
ותחקנה ידי דר מחגנה
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יניב שלום
פרופ` אחמד מחג`נה02/12/2009שמחתי מאוד לקרוא
לגבי הנימול אין דאגה זה יכול לקחת קצת זמן ובסוף יעבור.
לגבי התור - המזכירה תיצור איתך קשר
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך איש יקר
יניב02/12/2009שמחתי לשמוע שהנימול בשפה יעבור באיזה שלב
אבל רציתי לדעת מעט יותר פרטים מדוע זה נוצר ואיזו פעולה בוצעה ולשם מה בוצע בשפה שגרם לתחושה זו של כוויה ונימול כאילו קיבלתי זריקה אצל רופא השניים
אשמח אם תוכל לפרט יותר לגביי הנושא שכן איש לא הכין אותי למצב זה מראש
בהערכה רבה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנימול בשפתיים
פרופ` אחמד מחג`נה03/12/2009זה דבר לא שכיח ולכן לא מדברים עליו לפני ניתוחים. לא ברורה הסיבה לכך לרוב זה קורה בזמן אנטובציה. אני באמת לא יודע מה הסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני חשתי במעין תחושת הרדמה
ליטל11/12/2009בשפתיים ובלשון לאחר ניתוח השרוול. ולקח זמן עד שזה חלף. משהו כמו שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועיים כבר עברו מהוצאת הטבעת
יניב17/12/2009אך הנימול עוד לא עבר
האמת זה דיי מרגיז
בטוח יש לי נושא לשיחה עם המרדים בניתוח השרוול בעוד חודשיים
חכה חכה....:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליניב...
נטלי...18/12/2009יניב גם אני הולכת לעשות את הניתוח להוצאת הטבעת....
כמה זמן לאחר הוצאת הטבעת עושים את השרוול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב שלום
פרופ` אחמד מחג`נה19/12/2009יניב שלום
קצת סבלנות וזה יעבור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)