מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- המנתחת שלי אמרה שהקיבה לאחר שרווליעל05/12/2009
בגודל חצי כוס, זה הגודל הסופי או שהיא מתרחבת במקצת.
אני שבועיים אחרי הניתוח, אוכלת מעט מאוד כי קצת כואב לי.
אני חוששת לעתיד כשאוכל לאכול הכל מה תהיינה הכמויות? אני אסבול מחוסרים של ויטמינים כל החיים? כי כמויות האוכל שמדברים איתי עליהם הם מזעריים כדוגמא: שניצלון קטן עם כף סלט וכף פחמימות. אני לא ארגיש חולשה? הכמויות יגדלו במקצת במשך הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל דאגה ...
ליאור07/12/2009עם הזמן הקיבה תחלים ותתאושש מה"טראומה " שעברה ,הכמויות יגדלו לאט והבדרגה.
כמובן להזהר לא להגיע למצב שגדלות מידי...
חשוב לעשות בדיקות דם כל 3 חודשים , לראות שלא חסר איזה ויטמין , ובלי קשר , לפחות בשנה הראשונה להקפיד לקחת מולטיויטמין.
אלה אגב הוראות שאת אמורה לקבל מהדיאטנית שלך -מקווה שאת נפגשת עם אחת .
בקשר לכאבים שאת מרגישה אחרי אוכל - הם יכולים להגרם מכמה סיבות :
- יותר מידי אוכל ( גם אם מדובר בחצי גביע של מעדן ) .
-אוכלת מהר מידי כדאי למשוך כל ארוחה ( שוב , גם אם זה מעדן ) לכ20 דקות.
-אוכל לא מתאים לשלב הזה : שבועיים אחרי הניתוח כדאי לאכול רק נוזלים ורכים , לא לנסות דברים אחרים.
אשמח לענות ולעזור עם שאלות נוספות
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)