נשירת שיער היסטרית

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער היסטרית
    רוית
    13/12/2009

בוקר טוב וחג שמח,
    עברתי ניתוח שרוול ב13/8/09 בבית חולים רמב"ם היום בו חיי השתנו, לטובה כמובן. עד כה ירדתי 38 ק"ג. אני נוטלת מולטי וטמין וקפסולת חמוציות באופו קבוע. בשבוע האחרון נשירת השיער הפכה למשהו לא נורמלי ממש חבילות של שיער. מישהו מכיר את התופעה מקרוב ויכול לעזור? בעלי עבר את הניתוח לפני שנה ושלושה חודשים וירד 51 ק"ג והתופעה כנראה פסחה עליו....
    דרך אגב לכל המתלבטים לגבי הניתוח, יש להבין שהניתוח הזה הוא לא תרופת פלא הוא מקצר תהליכים אך העבודה קשה ויש לעבור גם" ניתוח בראש" שאותו כל מנותח צריך לעבור עם עצמו ולהחליט על התחלה חדשה. אין קסמים!! הכל בעבודה קשה , נכון קל יותר כי אין מקום להמון אוכל ואין תאבון אבל יש לשנות את הראש ולהקפיד על חוקים שאמורים להיות דרך חיים ולא לוותר בשום אופן על קבוצת תמיכה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער היסטרית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי רוית

ליאור
    13/12/2009

עברתי את הניתוח כשבועיים אחריך , למזלי עוד לא נתקלתי בתופעה , אך שמעתי על זה .
    בלי קשר לתופעה , כדאי לעשות בדיקות דם מידי 3 חודשים , ואז אולי תראי חוסר של ויטמין או משהו דומה , שמשם נובעת הבעיה.
    נדמה לי שראיתי בפורום אחר על תוספי אבץ שעוזרים לעצור את הנשירה אבל אני לא בטוח שזה זה.
    תוכלי להתייעץ גם בפורום משורוולים שם יש הרבה מנותחי שרוול ותיקים בטוח יוכלו לעזור .
    מכיוון שנותחת ברמב"ם , אני מניח שאת מהצפון , הייתי מעוניין לדעת על קבוצות תמיכה בצפון .
    המון בהצלחה בהמשך לך ולבעלך
    חג שמח
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצת תמיכה

רוית
    13/12/2009

היי ליאור,
    כן אני מחיפה.
    אני משתתפת בקבוצת תמיכה של קופ"ח כללית (למרות שאני שייכת לאומית) בליןפעם בשבוע לסדנא קוראים "מתמודדים עם השינוי" - ויש עם מה להתמודד . קבוצה אינטימית, שבוע הבא אנחנו נתחיל את הסבב השני. כל סדנא היא בת 10 מפגשים בהנחיית הדיאטנית נעמה כפרי.
    מומלץ בחום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצת תמיכה

ליאור
    13/12/2009

שוב שלום
    אני חבר קופ"ח מכבי , מעוניין לקבל את כל הפרטים ולהשתתף בקבוצה .

תודה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצת תמיכה

רוית
    13/12/2009

היי שוב,
    אני אתן לך את מספר הטלפון של נעמה (0508594351) שהיא מנחת הקבוצות וממנה תקבל פרטים לגבי פתיחת סדנא ראשונה- אני כבר הולכת לסדנא שניה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליאור
    14/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוית שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    19/12/2009

זו תופעה מוכרת כדאי לבדוק רמות ויטמינים בדם
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו