מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מבולבלתאושי15/12/2009
היי !!
אני לאחר ניתוח הטבעת מלפני כ8 שנים אצל דר אבנת בסורוקה ירדתי כ50 קילו והגעתי למשקל 58 .
במהלך התקופה הזו הירידה הייתה מלווה בהקאות מרובות רפלוקסים סחרחורות חולשות עלפונות וכיוצא בזה.
לפני שנה וחצי הריתי ופתחתי חצי סיסי מתוך 8 וחצי עם סגירה של 8 עליתי כ40 ק"ג במהלך ההריון לפני חודש סגרתי אחד חצי נוספים לתשע סיסי והייתי חסומה- פתחתי הכול.
בגדול נמאס לי מהטבעת ובמה שכרוך מההקאות ומאיכות חיים הירודה ומאוד מעוניינת לעשות את השרוול.
דר אבנת מסורוקה אמר לי שאפשר לעשות את השרוול.
ידוע לי שיש לו מוניטין בטבעת אך לא בשרוול.הבמתי שסורוקה מאוד נסיונית מבחינת השרוול
מישהו שמע עליו?? אולי ידוע אם יש לו ניסיון בשרוול??
האם כדאי לי להשאר עם הטבעת או לעבור לשרוול??
מתוסכלת ומבולבלת
תודה על כל תשובה ומענה.
אושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח נוסף
שולה זק15/12/2009שלום אושי
המצב שאת מתארת - הקאות וריפלוקסים ועלית 40 קילו, בהחלט פוגע באיכות החיים ולא זו המטרה של ניתוח קיצור קיבה. כדאי לפנות ולהתיעץ עם כירורג בריאטרי, שעושה את כל סוגי הניתוחים (טבעת, מעקף, שרוול) ולראות אם יש מקום להוצאת הטבעת ולעבור ניתוח נוסף, או שניתן להשמיש את הטבעת הקיימת באופן שאיכות החיים שלך לא תיפגע ותרדי במשקל וגם תהני מהתוצאות. לא ציין אזור מגורים ולאיזה קופה את שייכת.
מה משקלך היום ומה הגובה שלך.
תוכלי לפנות בכל עת ונשמח לעזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה!!!
אושי16/12/2009ובכן היום אני שוקלת כ100 ק"ג משקל 158 גיל 27
.
אני גרה בפתח תקווה ועובדת בבילינסון שייכת לקופת חולים כללית ופרסונל (עובדת הקופה).... אני מכירה את פרופ רובין אך הוא לא רוצה להתעסק אותי אומר שאני פאסיבית ושאני צריכה לעזור לעצמי ולעשות דיאטה לבד. הייתי במעקב אצלו...
אבל זה קשששששששששששששששה.
אנא עזרי לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה אעזור
שולה זק16/12/2009שלום אושי
את מוזמנת לצלצל אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפיכת טבעת לשרוול
פרופ` אחמד מחג`נה19/12/2009כפי שציינתי מקודם הניתוחים הללו לא נוצרו לאמלל את המנותח אלא לשפר את איכות החיים. אומנם לא התעמקתי במקרה אבל על פניו אני מסכים איתך ויש מקום להפוך את הטבעת לשרוול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)