השמנה ומחלות..

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• השמנה ומחלות..
    תמר
    17/12/2009

אני בת 22 ובבדיקת האולטראסאונד של כיס המרה גילו שיש לי כיס מרה יחסית קטן ומכווץ חלקי עם מספר רב של אבנים בתוכו בגודל עד 6 מ"מ (כל שאר הנתונים תקינים)

רציתי לדעת אם אבנים בכיס מרה גם נחשב למחלת השמנה..?בעיקר בגלל הגיל שלי?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה ומחלות..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים לניתוח

שולה זק
    17/12/2009

שלום תמר
    מחלות כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול בדם, טריגליצרידים, דום נשימה, בעיות לב אלו מחלות שיכולות להופיע כתוצאה מהשמנת יתר חולינית.
    לא ציינת גובה ומשקל על מנת לחשב את ה- BMI (מסת גוף) שלך, על מנת לבדוק אם את בקריטריונים. לעיתים לאחר ניתוח שרוול מתעוררת בעיה עם המרה ויש צורך להוציאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

תמר
    18/12/2009

הBMI שלי הוא 39 ...
    אז עם אבנים בכיס מרה לא יאשרו לי תניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תמר

ליאור
    18/12/2009

נראה לי שאבנים בכיס מרה לא נחשבים למחלת השמנה , אבל גם בלי זה את מאוד קרובה לקריטריונים, כך שלא נראה לי שצריכה להיות לך בעיה עם זה .
    בנוסף כדאי לדבר עם הרופא , יכול להיות שיחליטו להוציא את כיס המרה " על הדרך " - שמעתי על מקרים כאלה .
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבני מרירה

פרופ` אחמד מחג`נה
    19/12/2009

כפי שצוין אבני מרירה הם לא בקרטריונים לניתוח.
    BMI של 39 הינו מאוד גבולי ואת קרובה מאוד לקרטריונים
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו