השמנה מהירה אחרי אי הצלחת ניתוח טבע

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• השמנה מהירה אחרי אי הצלחת ניתוח טבע
    ליאורה
    20/12/2009

לפני 5 שנים עברתי ניתוח טבעת ,רזיתי 48 קג, לפני 5 חודשים הגעתי למיון שחלל הבטן מזוהם מכך שהפורט של הטבעת הזדהם הוציאו לי מייד את הפורט ,אחרי 10 ימים חזרתי לניתוח הוצאת הטבעת עצמה, הניתוח הסתבך ואחרי 4 ימים גילו שהמעי הסתובב סביב עצמו ואז נכנסתי לניתוח מס 3 ברציפות בו שחררו את המעי בהצלחה שוחררתי אחרי שבוע הביתה. מאז עליתי 10 קג במשקל למרות ניסיונותיי לשמור ניסיתי כמה דיאטות ולא הצלחתי לרזות .לפני חודש ושבוע התחלתי את דיאטת אטקינס בה אוכלים תפריט נטול פחמימות לגמרי חוץ מפחימימות שבירקות ורק 20 גר ביום . לא ממש ירדתי גם מזה (3 קג ב5 שבועות) אבל אני מתמידה כי אני מפחדת להשמין אם אני הפסיק. לפני כשבוע החלו לי כאבים בבטן התחתונה ,אני מפחדת שזה קשור לדיאטה הזאת אבל שוב כמו שאמרתי אני מפחדת להפסיק כי אני כבר נואשת
    אני יודעת שהפורום הזה הוא לאנשים שרוצים לרזות מניתוח אבל אולי תוכלו להסביר לי איך אחרי שהוא נכשל אני יכולה למנוע מהגוף להשמין ללא הכרה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטות והרגלי אכילה

שולה זק
    21/12/2009

שלום ליאורה
    ירידה של 48 קילו זה הישג יפה מאוד. היום לאחר הוצאת הטבעת בגלל בעיה רפואית, עליך לשמור על ההישג של הירידה במשקל ולאמץ אורח חיים בריא, תוך כדי שינוי הרגלי אכילה.
    אני חושבת שכדאי לפנות לקבוצת תמיכה, על בסיס מפגשים שבועיים, עם דיאטנית ומנחה. שיתאימו לך תפריט מאוזן, שתוכלי לעמוד בו לאורך זמן ובדרך זו לשנות הרגלי אכילה, לרדת במשקל ולהיות מאוזנת. במקביל לשלב פעילות גופנית ותראי שתצליחי לרדת במשקל ללא סבל ובאופן בריא ומבוקר.
    כל הדיאטות למיניהן כמו אטקינס, חרמון מן, מרק כרוב וכו'.....לא מחנכות לאכילה נכונה. אלו דיאטות קצרות מועד "זבנג" ולאחר מכן עולים כפליים.צריך לזכור כמה כללים פשוטים:
    1. כל קילו עובר דרך הפה
    2. חוץ ממים הכל משמין
    3.וכמובן......הביס השני יש לו אותו טעם של הביס הראשון.

הפטנט בדיאטה ואכילה נכונה - זה לא להימנע מאוכל. אלא לאכול שפוי ולשלב חשיבה לפני מכניסים לפה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו