מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לגבי הליך הניתוחחן27/12/2009
בעוד כשבועיים אני אעבור ניתוח שרוול קיבה.
מקריאה הבנתי כי את סגירת הקיבה החדשה שנוצרה סוגרים ע"י מהדקים (סיכות) דבר שיכול אח"כ להביא למצב של דלף.
רציתי לדעת אם כן מדוע לא תופרים את החתך? והאם יש דרך כמטופל להימנע מדלף? דיאטה מיוחדת? מנוחה? וכו'...
בתודה מראש,
חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חן
ליאור28/12/2009בקשר לשאלת התפרים \ סיכות אני אשאיר את זה לדר' מחגנה ...
לגבי ההחלמה ודברים שצריך לעשות - אמרת בעצמך את הדברים העיקריים : מנוחה של כשבועיים , וחזרה לפעילות גופנית או שיגרה בהדרגה.הדבר השני והחשוב הוא התזונה :
בשבועיים - שלושה הראשונים אחרי הניתוח הכלכלה היא בעיקר נוזלית ורכה , ואח"כ, בהדרגה ולפי הנחיית הדיאטנית , מוסיפים דברים "חדשים" במרקמים קשים יותר .
המון בהצלחה , תעברי את זה מהר ובקלות.
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכות בניתוח שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה28/12/2009בכל המקרים של חיבור או כריתה של אברים במערכת העיכול אנחנו משתמשים בסיכות שזה אמצעי מאוד אמין. הרבה עבודות נעשו שהוכיחו את אמינות המכשירים האלו. ובאם הטכניקה הניתוחית מדויקת אחוז הדלף בניתוחי שרוול הוא קטן מאוד (פחות מ - 2%).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההתייחסות והתשובות :)
חן28/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חן
אור198028/12/2009אהלן, אני שמחה ששאלת את השאלה הזאת כי גם אני תהיתי לגבי אותו נושא.
אני מתנתחת באסותא חיפה ב1/1, מה התאריך שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון בהצלחה
חן31/12/2009אור שיהיה לך המון בהצלחה! שמעתי רק דברים טובים על תוצאות הניתוח בטוחה שיהיה בסדר ואת מתחילה חיים חדשים!
אני אנותח ב-7/1 באסותא ת"א (רמת החייל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה גם לך
אור198031/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)