מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתלבטת אודות מועד הניתוחתהל29/12/2009
ד"ר מחג'נה שלום!
בשבוע שעבר שבתי אל הרופא הכירורג בביה"ח בו אני מתכננת לעבור את הניתוח. הוא ציין שמועד הניתוח ישלח אליי בדואר ולעניות דעתו המועד יהיה בעוד 6-7 חודשים, ולא לפני.
מיותר לציין כמה אני סובלת מעודף המשקל ועד כמה הוא משפיע על אורח חיי. על כן אני מעוניינת בניתוח בסביבות חודש אפריל בחופשת חג הפסח אשר במערכת החינוך... (ישנו בי"ח נוסף הסמוך לקרבת מגוריי ואוכל לבצעו שם מאחר והתורים קצרים יותר). שאלתי היא: האם אוכל במסגרת ימי החופש (שבועיים וחצי) להחלים ולהתאושש לגמרי מהניתוח ולשוב לפעילות יומית אינטנסיבית? ברור לי שישנה הסתגלות ארוכה לאורח חיים חדש והרגלי אכילה חדשים לאחר מכן, אך אני מתייחסת לחוזק הגופני.
אודה לתשובתך,
תהל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה לאחר ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה29/12/2009ההחלמה מהניתוח תלויה בהרבה בך. חלק גדול מהמנותחים שלי חזרו לפעילות יומית בעבור שבועיים, חלק אפילו לפני כן וחלק קטן לקח לו יותר זמן.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
תהל29/12/2009כח הרצון שלי גדול. לפני כשנה ילדתץי בניתוח קיסרי, כהר האותו הערב קמתי מהמיטה ולמחרת תפקדתי באופן עצמאי, על אף הכאבים.
שוב תודה וערב נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)