מתלבטת אודות מועד הניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מתלבטת אודות מועד הניתוח
    תהל
    29/12/2009

ד"ר מחג'נה שלום!
    בשבוע שעבר שבתי אל הרופא הכירורג בביה"ח בו אני מתכננת לעבור את הניתוח. הוא ציין שמועד הניתוח ישלח אליי בדואר ולעניות דעתו המועד יהיה בעוד 6-7 חודשים, ולא לפני.
    מיותר לציין כמה אני סובלת מעודף המשקל ועד כמה הוא משפיע על אורח חיי. על כן אני מעוניינת בניתוח בסביבות חודש אפריל בחופשת חג הפסח אשר במערכת החינוך... (ישנו בי"ח נוסף הסמוך לקרבת מגוריי ואוכל לבצעו שם מאחר והתורים קצרים יותר). שאלתי היא: האם אוכל במסגרת ימי החופש (שבועיים וחצי) להחלים ולהתאושש לגמרי מהניתוח ולשוב לפעילות יומית אינטנסיבית? ברור לי שישנה הסתגלות ארוכה לאורח חיים חדש והרגלי אכילה חדשים לאחר מכן, אך אני מתייחסת לחוזק הגופני.
    אודה לתשובתך,
    תהל.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת אודות מועד הניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמה לאחר ניתוח

פרופ` אחמד מחג`נה
    29/12/2009

ההחלמה מהניתוח תלויה בהרבה בך. חלק גדול מהמנותחים שלי חזרו לפעילות יומית בעבור שבועיים, חלק אפילו לפני כן וחלק קטן לקח לו יותר זמן.
    שיהיה לך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

תהל
    29/12/2009

כח הרצון שלי גדול. לפני כשנה ילדתץי בניתוח קיסרי, כהר האותו הערב קמתי מהמיטה ולמחרת תפקדתי באופן עצמאי, על אף הכאבים.
    שוב תודה וערב נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו