מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יעוץ מ- שולה!!!אדם שפוי03/01/2010
שולה שלום
לצערי לא ראיתי את התוכנית אתמול בערב אבל אני מאמין שניתן למצוא אותה באינטרנט.
רציתי לבקש מימך קישור לאתר שמגדיר את הקריטריונים לפרטים הקטנים
אני יודע ש BMI 40 או BMI 35 עם מחלות נלוות
מצד שני ראיתי באתרי מידע מסויימים שאם יש בעיה עם מפרקים שנושאים את מקשל הגוף כגון ברכיים(קל וחומר קרסול) גם עומד בקטגוריה
ודבר נוסף שרציתי לדעת למשל גם כולסטרול נחשב מחלה נלוות
אבל מאיזו רמה? 220 ? 250 ?
בקיצור אם יש לך לינק טוב שמסביר הכל ועדיף משהו רישמי
תודה מראש
השפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים
שולה זק03/01/2010שלום לשפוי (אני עדה שאתה שפוי)
כולסטרול בהחלט נחשב קריטריון.
לצערי הרב בעיות אורטופדיות לא מתקבלות כקריטריון בפני עצמו, גם אם יש המלצה של אורטופד. מנסיונות כושלים בעבר עם מטופלים בעלי בעיות אורטופדיות קשות, הקופות לא נתנו התחייבות.
בהמשך לשיחותינו הארוכות, אני ממליצה לך לעשות תור בהקדם לרופא כירורג ולהכין רשימת שאלות ואני בטוחה שתצא עם כל האינפורמציה הדרושה.
לצערי אין לי לינק לשלוח לך לקבלת אנפורמציה כוללת מעבר למה שאתה כבר יודע או תמצא באתר העמותה.
אשמח להמשיך לעזור ולתמוך בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת פרקים
פרופ` אחמד מחג`נה04/01/2010שלום לך
לגבי כולסטרול - כל ערך שהוא מעל לנורמה נחשב פתולוגי. כולסטרול גבוה הינה בעיה אשר נכנסת לחישובים של מחלות נלוות. באם בנוסף יש בעיות מפרקים (מנסיון שלי) יש אנדקציה לניתוח. אני מקבל יותר ויותר מאורטופדים, אנשים עם השמנת יתר ומחלות פרקים לצורך ניתוח
אשמח לעזור לך
תוכל ליצור איתי קשר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)