סיבוכים אחרי ניתוח לקיצור קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• סיבוכים אחרי ניתוח לקיצור קיבה
    אוריה
    05/01/2010

שמי א. ואני אחרי 8 ניתוחי בטן, שהתחילו לפני 27 שנים בניתוח לקיצור קיבה (עם ROUX EN Yׂ) ובשל כריתה בטעות של הוואגוס, עברתי בארה"ב לפני 10 שנים כריתה של קיבה (שהיתה בגודל של 3.5 ליטר והיתה מלאה במרה טהורה וכן מעקף של התרסריון ומטר של מעי דק, כך שהיום הוושט שלי מחוברת לאמצע המעי הדק ובצד יש לי את התרסריון ומטר מעי דק שבעצם משותקים.
    במשך השנים עברתי גם כריתת כיס מרה. אפנדקטומי,תיקון פרפורציה בקיבה ועוד...
    בסה"כ נעתי ממשקל של 145 ק"ג ל-59 ק"ג והיום אני במשקל של כ-90 ק"ג כש-20 ק"ג מתוכם, זה עור ורקמות עודפים שנשארו מהירידה הגדולה במשקל.
    ב-10 שנים האחרונות אני סובלת הכאבים כרוניים שמרגישים כמו התקף מתמשך של אבנים בכיס מרה, רק שאין לי את כיס המרה ואני מטופלת במורפיום נגד הכאבים, לאחר שניסינו כל מיני תרופות לכאב ורק זה עוזר. עלי לציין גם שעברתי לפחות 15 אבחונים פסיכיאטריים שבהם נמצאתי בריאה נפשית לחלוטין, ללא אישיות מתמכרת,הפרעת אכילה או כל בעיה פסיכיאטרית אחרת.
    ב-9 חוד' האחרונים חלה התדרדרות חדה במצבי התזונתי וקיבלתי TPN במשך 5 חודשים. כמו כן הטיפול בכאב נכנס למבוך ובשל שלשולים מרתיים בכמויות עצומות, אני לא סופגת את כדורי המורפיום.
    באשפוז האחרון, שארך 3 חודשים ובו טופלתי ב-TPN וזריקות של פטידין.נמצאה הרחבה של 16mm של דרכי המרה התוך וחוץ כבדיות ולא ברור אם יש או אין אבנים בדרכי המרה.
    אשמח לקבל את חוות דעתכם על הסיפור והאם יש לכם הצעה לטיפול ו/או המלצה על רופא שמתעסק בסיבוכים כמו שלי.
    תודה מראש על הייעוץ

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות עם דר' מחגנה

שולה זק
    06/01/2010

שלום לך
    עם הסטורי הכמו שלך, לעניות דעתי אי אפשר לתת חוות דעת בכתב מבלי לראות את הבדיקות ולשוחחח איתך.
    אם את מעוניינת בחוות דעת נוספת תוכלי לקבוע תור לדר' מחגנה בטלפון 050-2063521
    ולתאם עימו מועד בו יוכל לקבל אותך.
    מאחלת לך בריאות לאורך שנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יכולה לנסות אצל ד"ר אניה פייגין

יעל
    24/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו