מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צרבות לאחר הוצאת טבעתיניב13/01/2010
ד"ר מחגנה שלום
ב-01/12/09 עברתי הוצאת טבעת ברמב"מ
כבר כמה שבועות מאז שאני סובל מצרבות קשות
מיצי כיבה עולים חופשי ודברים שאכלתי שעות קודם אני חש את הטעם שלהם ואת הצריבה שלהם המון זמן אחרי
המצב כלכך מציק עד כי איני מסוגל לשכב ולישון כמעט כמו שאם הטבעת היה נתקע אוכל ועד שלא הייתי מקיא לא הייתי יכול לשכב
הבעיה כאן שאין רפלוקס כי הכל עובר מצד אחד ומאידך הצרבות ממש קשות
לוקח tums ולא עוזר.התחלתי גם אומפרדקס זי גם לא ממש תורם למאמץ המלחמתי
אשמח להצעות לפיתרון
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות סבתא ופניה לרופא
שולה זק13/01/2010
צרבת נגרמת כתוצאה מתפקוד לקוי של השוער או לעיתים כתוצאה מבקע סרעפי. צרבת עלולה להיגרם גם מעודף חומציות או מתת חומציות של הקיבה. כדאי לך לפנות לרופא ולברר את סיבת הצרבת, (שאני מסכימה אתך שזה מאוד לא נעים). בינתיים קבל כמה טיפים של תרופות סבתא שליקטתי פה ושם.
•לשתות חלב קר.
•לאכול כמה שקדים לא קלויים –טבעיים.
•לשתות כמה כוסות מי סודה, לאט לאט.
•לאכול כמה מלפפונים קרים, טריים, עם הקליפה.
•לבלוע כף מיץ לימון עם דבש דבורים אחרי כל ארוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יניב
ליאור13/01/2010לרוב אחרי הניתוחים הבריאטרים ממליצים על LOSEC לטיפול בצרבת.
חכה לתשובה מדר' מחגנה ובנתיים תנסה את העיצות של שולה
תרגיש טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה14/01/2010מקוה שהשיחה שנהלנו עזרה לך.
כל מה שנאמר כאן נכון ומדויק
כל הכבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)