קיצור קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קיצור קיבה
    גליה
    13/01/2010

אני מועמדת לניתוח קיצור קיבה ורציתי לעבור את השרוול אבל לאחר בדיקה הודיע לי הרופא שיש לי בקע בסרעפת ולכן איני יכולה לעבור את אותו סוג הניתוח שרציתי אלא ניתוח אחר כמו מעקף. שאלתי היא האם בגלל הבקע איני יכולה אצל שום רופא לעבור את השרוול או שזה משתנה ממקום למקום רופא לרופא?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיצור קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע סרעפתי

שולה זק
    13/01/2010

שלום גליה
    עד כמה שידוע לי אכן לא מבצעים ניתוחשרוול למי שסובל מבקע סרעפתי. מי הכירורג אצלו היית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע סרעפתי

פרופ` אחמד מחג`נה
    14/01/2010

סוג הניתוח בד"כ אחיד לגבי מנתחים אשר מבצעים את כל הניתוחים הבריאטרים. לגבי בקע סרעפתי - באם הוא גדול ו/או סמפטומטי יש חובה לבצע מעקף. לאחר ניתוח שרוול הלחץ בקיבה עולה ולכן יכול להחמיר את הצרבות. באם מדובר בהרניה קטנה ולא סמפטומטית והוסבר לחולה את המשמעות וההשפעה של שני הניתוחים והחולה אינו רוצה מעקף אפשר לבצע בשלב ראשון שרוול עם תיקון ההרניה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו