ניתוח שרבול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרבול
    מירי
    15/01/2010

שלום רב!
    אני אמורה לעבור ניתוח בעוד כשבועיים ונאמר לי שצריך לעשות דייטא להקטנת הכבד מה עושים אם לא מצליחים להחזיק מעמד עם הדייטא והאם כשנשברים ניתן לאכול ירקות או פרי?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח שרבול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה דלת קרבוהדראטים

פרופ` אחמד מחג`נה
    16/01/2010

רצוי לעשות דיאטה דלת קרבוהדראטים להקטנת הכבד דבר שמקל טכנית על הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שרבול

מירי
    16/01/2010

מה כן ניתן לאכול אם נשברים ירקות מותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן מותר

פרופ` אחמד מחג`נה
    16/01/2010

מותר לאכול חלבונים ואפילו שומנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מירי

ליאור
    17/01/2010

צריך לזכור שהדיאטה שלפני הניתוח היא לא דיאטה להרזיה , אלא להקטנת נפח הכבד , דבר שיקל על המנתח ויוריד סיכוי לסיבוך.זו הסיבה שהדיאטה חשובה וכדאי לעשות מאמץ ולהקפיד בה .
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ליאור

מירי
    17/01/2010

תודה ליאור!
    תגיד ואיך ההחלמה לאחר הניתוח כמה זמן אישפוז זה בד"כ ולאחר כמה זמן ניתן לחזור לחיים רגילים מבחינה פיזית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מירי

ליאור
    17/01/2010

זמן האישפוז אחרי הניתוח , כמובן בהנחה שהכל בסדר , הוא כיומיים ( אני נותחתי ביום שישי בבוקר והשתחררתי ביום ראשון ) .
    ההחלמה כפי שאמרתי כבר פה בתשובות קודמות , היא מאוד אינדיבידואלית.
    לי אישית עברה מאוד בקלות בלי כאבים בכלל , ראיתי ודיברתי עם כאלה שקצת סבלו מכאבים - בדר"כ עובר עם משככי כאבים רגילים .
    אחרי כשבוע כבר לא הרגשתי שום הגבלה עקב בניתוח והתחלתי קצת הליכות ואחרי כחודש ( אחרי אישור מהרופא ) פעילות גופנית מלאה .
    בתקופה של הניתוח לא עבדתי , אז לא הייתי צריך לחזור לעבודה , אבל לפי איך שהרגשתי אז יכולתי לחזור אחרי כשבוע - שבוע וחצי .
    צריך לקחת בחשבון שיש קצת חולשות ותשישות בחודש הראשון , בעיקר בגלל תזונה יחסית מוגבלת ומעט מאוד קלוריות לעומת מה שהגוף היה רגיל.
    כמו תמיד אם יש שאלות נוספות ....
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו