מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלוםעינבר05/04/2007
היי,
אני בת 26.5 ושוקלת 96 קילו על 1.63 אני מתאמנת באופן קבוע ויש לי אפילו דיאטנית, אני מקפידה מאוד ללכת לחדר כושר ואפילו יש לי מאמנת אישית אבל....אני לא מצליחה לשמור על התזונה, אני מנסה להתחיל זה מחזיק יום-יומיים ואז משהו נשבר.
האם ניתוח יעזור? אם לא, מה כן יכול לעזור?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע
שולה זק06/04/2007שלום לך ענבר
לפי המידע שהעברת את סובלת מהשמנת יתר קיצונית . אני מבינה שאת מודעת לבעייתך ומשתדלת לרזות ולנהל אורח חיים בריא. ניתוח זה אכן פיתרון שיכול לעזור...אך צריך גם סוויץ' בראש.
אשמח לעמוד לרשותך בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
עינבר06/04/2007קודם כל תודה על התגובה.
סוויץ בראש מאוד קשה לי לעשות- אני מנסה חוץ מלנסות לעשות את זה לעצמי התחלתי טיפול.
אני מאוד מפחדת מהפתרון הכירוגי אבל השאלה היא - אם אני לא אעשה את זה לאן אני אמשיך?
אני יודעת שקשה לתת תשובה ככה על רגל אחת- השאלה היא האם כדאי לגשת ולברר על ניתוח?
(יש לציין שבעבר ניסיתי דיאטות וירדתי אבל כמו שאת מבינה לא הצלחתי בפעם האחרונה "הצלחתי" להעלות 27 קילו תוך שנתיים בערך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת שלום עינב
שולה זק06/04/2007אני מבינה אותך היטב. זו הבעיה האמיתית שלנו, שאנחנו לא מצליחים לשנות את החשיבה והתפיסה לגבי אופן האכילה והרגלי האכילה. זה "א-ב" של כל תהליך אם הוא כירורגי או בדרך של דיאטה.
למען השלמת האינפורמציה שבידך, הייתי מציעה לך ללכת לרופא כירורג המתמחה בניתוחים מסוג "קיצור קיבה" בלשון העם.
כנסי לאתר ששלחתי לך, שם תמצאי אינפורמציה לגבי סוגי הניתוחים, הרופאים והמרכזים המבצעים את הניתוחים.
ברור שכל מה שתחתליטי וכל דרך שתאמצי חייבת להיות בשילוב של השלמה מלאה שאת בדרך הנכונה ולהתמיד בא.
אשמח לעזור בכל דרך.
שבת שלום
שולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקבל החלטה - צעד ראשון לפתרון
שולה זק18/04/2007ושוב שלום ענבר
אני מבינה את התלבטויותייך ומאידך אל תשכחי שבהתלבטויות את לא פותרת את הבעיה.
הבעיה קיימת ומטרידה אותך - אז צאי לדרך!! כוונתי התחילי לבדוק ולראות באיזו דרך את בוחרת בכדי לפתור את הבעיה - פתרון סופי (עד כמה שניתן), שיהיה לאורך שנים ותרגישי טוב ותשמרי על בריאותך.
ללכת להתיעץ בקשר לפתרון הכרורגי זה רעיון טוב. לשמוע ולהבין זה דבר חשוב. (לפחד זה מאוד אנושי אבל הפחד לא מקדם אותנו).
אשמח להיפגש עימך בכל עת.
המשך יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לענבר
פרופ` אחמד מחג`נה17/04/2007שלום ענבר
כל הכבוד לך על המלחמה העקשת במשקל העודף. אכן, ניתוח קיצור קיבה הינו הפתרון האדיאלי להורדת משקל ולשמירה על משקל בריא. יש לציין כי ישנן אינדיקציות ברורות לביצוע הניתוח הקשורות ב BMI (נוסחה לחישוב יחס משקל-גובה) ובמצב הבריאותי הכללי. חישוב ה- BMI לפי הנתונים שמסרת אינו מספק בכדי לבצע את הניתוח במידה ואין לך בעיות בריאותיות נלוות. התמידי בדרכך ואשמח לענות על שאלות נוספות
בברכה
דר מחאגנה אחמד
כירורג כללי, לפרוסקופי ובריאטרי (השמנת יתר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)