שלום

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום
    עינבר
    05/04/2007

היי,
    אני בת 26.5 ושוקלת 96 קילו על 1.63 אני מתאמנת באופן קבוע ויש לי אפילו דיאטנית, אני מקפידה מאוד ללכת לחדר כושר ואפילו יש לי מאמנת אישית אבל....אני לא מצליחה לשמור על התזונה, אני מנסה להתחיל זה מחזיק יום-יומיים ואז משהו נשבר.
    האם ניתוח יעזור? אם לא, מה כן יכול לעזור?
    תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע

שולה זק
    06/04/2007

שלום לך ענבר
    לפי המידע שהעברת את סובלת מהשמנת יתר קיצונית . אני מבינה שאת מודעת לבעייתך ומשתדלת לרזות ולנהל אורח חיים בריא. ניתוח זה אכן פיתרון שיכול לעזור...אך צריך גם סוויץ' בראש.
    אשמח לעמוד לרשותך בכל עת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה

עינבר
    06/04/2007

קודם כל תודה על התגובה.
    סוויץ בראש מאוד קשה לי לעשות- אני מנסה חוץ מלנסות לעשות את זה לעצמי התחלתי טיפול.
    אני מאוד מפחדת מהפתרון הכירוגי אבל השאלה היא - אם אני לא אעשה את זה לאן אני אמשיך?
    אני יודעת שקשה לתת תשובה ככה על רגל אחת- השאלה היא האם כדאי לגשת ולברר על ניתוח?
    (יש לציין שבעבר ניסיתי דיאטות וירדתי אבל כמו שאת מבינה לא הצלחתי בפעם האחרונה "הצלחתי" להעלות 27 קילו תוך שנתיים בערך)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבת שלום עינב

שולה זק
    06/04/2007

אני מבינה אותך היטב. זו הבעיה האמיתית שלנו, שאנחנו לא מצליחים לשנות את החשיבה והתפיסה לגבי אופן האכילה והרגלי האכילה. זה "א-ב" של כל תהליך אם הוא כירורגי או בדרך של דיאטה.
    למען השלמת האינפורמציה שבידך, הייתי מציעה לך ללכת לרופא כירורג המתמחה בניתוחים מסוג "קיצור קיבה" בלשון העם.
    כנסי לאתר ששלחתי לך, שם תמצאי אינפורמציה לגבי סוגי הניתוחים, הרופאים והמרכזים המבצעים את הניתוחים.
    ברור שכל מה שתחתליטי וכל דרך שתאמצי חייבת להיות בשילוב של השלמה מלאה שאת בדרך הנכונה ולהתמיד בא.
    אשמח לעזור בכל דרך.
    שבת שלום
    שולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקבל החלטה - צעד ראשון לפתרון

שולה זק
    18/04/2007

ושוב שלום ענבר
    אני מבינה את התלבטויותייך ומאידך אל תשכחי שבהתלבטויות את לא פותרת את הבעיה.
    הבעיה קיימת ומטרידה אותך - אז צאי לדרך!! כוונתי התחילי לבדוק ולראות באיזו דרך את בוחרת בכדי לפתור את הבעיה - פתרון סופי (עד כמה שניתן), שיהיה לאורך שנים ותרגישי טוב ותשמרי על בריאותך.
    ללכת להתיעץ בקשר לפתרון הכרורגי זה רעיון טוב. לשמוע ולהבין זה דבר חשוב. (לפחד זה מאוד אנושי אבל הפחד לא מקדם אותנו).
    אשמח להיפגש עימך בכל עת.
    המשך יום נעים
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לענבר

פרופ` אחמד מחג`נה
    17/04/2007

שלום ענבר
    כל הכבוד לך על המלחמה העקשת במשקל העודף. אכן, ניתוח קיצור קיבה הינו הפתרון האדיאלי להורדת משקל ולשמירה על משקל בריא. יש לציין כי ישנן אינדיקציות ברורות לביצוע הניתוח הקשורות ב BMI (נוסחה לחישוב יחס משקל-גובה) ובמצב הבריאותי הכללי. חישוב ה- BMI לפי הנתונים שמסרת אינו מספק בכדי לבצע את הניתוח במידה ואין לך בעיות בריאותיות נלוות. התמידי בדרכך ואשמח לענות על שאלות נוספות

בברכה
    דר מחאגנה אחמד
    כירורג כללי, לפרוסקופי ובריאטרי (השמנת יתר)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו