קשה לי.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קשה לי.
    ריקי
    22/01/2010

שלום יש לי כמה שאלות ואשמח לקבל תשובות.אני בת 36 אמא ל2 ילדיםגדולים.לפני כ 4 שנים עברנו תקופה קשה אם הבת שלי עקב מחלה אני ובעלי לקחנו את זה מאד קשה בשנה האחרונה הילדה לאחר טיפולים תרופתיים מרגישה יותר טוב ואפשר להגיד מצויין תודה לאל.מה שקרה לי זה עליתי במשקל מעל 20 קילו עקב חרדות ודכאונות שהיו לי .והיום שהילדה מרגישה טוב אני לא יכולה להפסיק לאכול ולא מצליחה לעשות דיאטות בידיוק לשבוע .קשה לי מאד יש לי בעיה אם המתוק.היום הגובהה שלי הוא מטר 67 .והמשקל כמעט מגיע ל 100 קילו.אמא שלי עברה קיצור קיבה שמו לה טבעת לפני המון שנים.ומה שקורה שאני מההשמנה ניכנסתי יותר לדיכאון ואני מתביישת לצאת מהבית .האם יש אפשרות לעשות לי ניתוח אני ממש מדוכאת ולא יןדעת מה לעשות .אני גרה במרכז ומבוטחת בכללית ויש לי מושלם.האם יקשיבו לי בכלל לכאב הגדול שלי .או שיסתכלו על המשקל שלי ויגידו לי את לא שמנה מספיק.אני בוכה כל היום.ואם כן לאן אני אמורה לפנות.אשמח אם תעזרו לי.תודה ויום טוב.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשה לי.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את..

אוראל
    22/01/2010

אני לא חושב שאת יכולה לגשת לניתוח (אם אני טועה שמישהו יתקן אותי)
    הBMI שלך 35 וצריך 40 ומעלה כדי לגשת לניתוח

אז כן .. הרוב שלא יכולים לגשת לניתוח צריכים לעלות במשקל (את צריכה לפחות 15 קילו)
    אני לא הייתי ממליץ לך לעלות במשקל כי את לא במצב שמחייב את כל הכאבים של הניתוח וזה גם ייקח לך הרבה זמן תקחי בחשבון (מלא בדיקות לפני הניתוח , קביעת תור לניתוח)

שיקולך ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוד

ריקי
    22/01/2010

אני ממש מודה לך .האם יש לך הצעה אחרת בשבילי אשמח לשמוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריטריונים לניתוח

שולה זק
    22/01/2010

שלום ריקי
    אני שמחה לשמוע שכיום הילדים בריאים ואת צריכה להתחיל לטפל בעצמך.
    ניתוחי הקיבה נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקיטריונים. לפי הנתונים שלך ה- BMI שלך 35.8 וללא מחלות נילוות , כך שלא תוכלי לקבל התחייבות מהקופה.
    אני מציעה לקחת את נושא התזונה ושינוי אורח החיים באופן רציני. לפנות לדיאטנית להתאים לך תפריט וכן לשלב פעילות גופנית. כמו כן הייתי מציעה שתרשמי לאחת מקבוצות התמיכה לשינוי הרגלי אכילה . בטוחני שעם רצון וחשיבה חיובית תוכלי להגיע להשגים ולשמרם לטווח הארוך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו