צריכה ע-ז-ר-ה!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צריכה ע-ז-ר-ה!
    חלי בוזגלו
    26/01/2010

היי, אני חלי בוזגלו בת 24 מעפולה..
    בחורה שמנה.. (110) קילו
    גובה 1.72
    אני דוגמנית למידות גדולות וזכיתי במלכת החן של ישראל לשנת 2010 :)
    עכשיו לעיניננו!..
    בגיל 17 בערך עברתי ניתוח טבעת, רזיתי כ30 קילו..
    בגיל 19 עברתי תאונת דרכים והטבעת זזה לי מהמקום.. ניסו לסדר אך ללא הצלחה, סבלתי מאי תפקוד הקיבה!
    היום אני בת 24 ועליתי בערך 40 קילו.
    כאמור שוקלת 110.
    עוד חודשיים יש לי ניתוח שרוול אצל דר' ניסים גירון בבית חולים פוריה..
    חיכיתי לתור הזה בערך שנה.
    והיום שהגיע הזמן, כולם מלחיצים אותי, שזה בילתי הפיך שלא אצליח להכניס אפילו מים..
    הייתי רוצה שתעזרו לי להבין קצת מה הניתוח הזה אומר..
    הבנתי שמקטינים 80% מהקיבה..
    כמה ניתן לרדת? האם הירידה בטוחה? (בניגוד לטבעת)
    האם זה מלווה בהקאות מתמדות (כמו הטבעת)
    קצת לפני שאני יוצאת לדרך.. הייתי רוצה שתעזרו לי להבין למה אני נכנסת!
    אני הבטחתי לעצמי, קיץ הבא.. ביקיני! :)
    אשמח לתשובות, ושיהיה יום נפלא!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה ע-ז-ר-ה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלי בוזגלו

יעקב זיתון
    01/08/2014

לחלי שלום רב
    משורוול טרי עברתי שירוול מוצלח אצל ד"ר נאסר סקרן הורדתי 20 קילו בתוך 50 יום ....
    את לא הראשונה ולא האחרונה להישתרוול
    לידעתך יש מנתחים שלא מנתחים יותר עם טבעת כי אחוז הסיבוכים עם הטבעת הוא מאוד גבוהה יחסית לניתוחי שרוול ....

נפח הקיבה שלך כיום הוא כ1000CC במהלך ההישתרוולות המנתח יוריד לך כ85 אחוז מהקיבה ....
    בעצם ישאר לך מקום להכניס ביס וחצי עד לקבלת תחושת שובע
    אני אוכל 12 זיתים וזהוא אין לי יותר מקום להכניס דבר .....
    לגבי נושא של הקאות זה יותר תלוי בך מאשר בקיבה ...
    גדם הקיבה שנישאר לך בסיום הניתוח יהיה כל כך קטן שבהתחלה תיצטרכי להכניס כמויות קטנות ולעוסות וטחונות ....הנושא של הקאה מגיעה רק בגלל הכנסה של כמויות גדולות מדי לקיבה ....האוכל שהיכנסת יוצר לחץ על דופן הקיבה ולכן יכול להיות מצב של הקאה ....זה רק נושא של היסתגלות ולא מעבר לכך ...
    לאחר הניתוח את תלמדי מחדש להרגיש איזה מזונות עושים לך טוב ואיזה המזונות פחות טוב
    בדרך כלל בהתחלה יש עדיפות למזונות מחיתיים כגון ..גבינה לבנה ...מרקים ..טוסטים ....זה לא נורא בכלל
    את תאבדי לגמרי את התאבון בכל אופן בהתחלה במידה ואת ניתקלת בבעיה יש לך כאן פורום מאוד נחמד ואת יכולה להעזר באנשים שנימצאים כאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו הודעה ישנה- תגובה

שולה זק
    01/08/2014

יעקב שים לב לתאריך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תצרי קשר

שולה זק
    26/01/2010

בוקר טו
    תתקשרי אלי ואסביר לך .
    כמו כן אתן לך טלפונים של אנשים שעברו את הניתוח ומאושרים. ירדו במשקל ואוכלים ללא בעיה וללא לחץ
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חלי

ליאור
    26/01/2010

כמו ברוב התשובות שלי - קודם כל להרגע...
    ועכשיו לעיניינינו:
    ניתוח שרוול לעומת טבעת הוא לא הפיך. בניתוח כורתים ומוציאים חלק גדול מאוד מהקיבה.
    הסטטיסטיקות מדברות על הורדה של כ60% מעודף המשקל , אבל מאנשים שפגשתי בפורומים השונים ראיתי הרבה יותר , ולא מעט סביב ה90-100 %.
    הירידה היא לא ודאית - כמו כל ניתוח גם את השרוון אפשר לרמות , אבל קצת יותר קשה : אם תאכלי כל יום חצי ק"ג גלידה לא תרדי ....
    השרוול לא ינצח אם תאכלי ממתקים ושטויות בכמויות, אבל יעזור לך מאוד מבחינת הכמות אוכל שתוכלי להכניס .
    החיים אחרי ניתוח שרוול , לדעתי, טובים יותר מאחרי טבעת - אין הקאות ואפשר לאכול כמעט מכל דבר, רק בכמות קטנה מאוד .
    זה היה "על רגל אחת"
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו