מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- איזו ההההההההההתרגשות!!!!!!!שולי30/01/2010
שלום חברים....
רציתי לשתף אתכם שהיום הגדול הגיע......אני עוברת את הניתוח ביום שני הקרוב אצל ד"ר מחאג'נה..
אני מרגישה ממש כמו לפני לידה......לא להאמין!!!
מקווה שיעבור בשלום....ושנתעורר לחיים חדשים ......ושסוף סוף תהיה מנצחת אחת במערכה הזאת!
לאורך שנים נכנעתי לאוכל הטעים....אבל המלחמה הזאת אוטוטו מסתיימת!!!!!
אשתף אתכם בהמשך.....
ומה שנותר זה לאחל לי בהצלחה..... (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרגשות
or198030/01/2010היי שולי.
ביום שני אהיה בדיוק חודש אחרי הניתוח (ד"ר מחאגנה ניתח) אז אני מבינה את התרגשותך, גם אני מאוד מאוד התרגשתי לפני אבל אין מה לחשוש, הד"ר הוא מקצוען אמיתי.
היום, חודש אחרי, אני מרגישה מצויין ולא מצטערת אפילו לשניה שעשיתי את זה.
הכי חשוב- ירדתי כבר 11 קילו, שזה המון בשבילי.
אז שיהיה בהצלחה ותעדכני אחרי הניתוח איך אתמרגישה :)
ביי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שולה זק30/01/2010את בדרך הנכונה ובידיים טובות
הדרך להצלחה עדיין ארוכה ,עם לא מעט מכשולים,,. להזכירך - הניתוח הוא לא הוקוס פוקוס - יוצאים רזים וגמרנו.
הכל כמובן תלוי בך ובשיתוף הפעולה וכולנו מחזיקים אצבעות להצלחתך לשנות אורח חיים והרגלי אכילה לאחר הניתוח ולהגיע לתוצאות הנכספות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התמיכה.........
שולי30/01/2010שלום,
אני מודה לכם על התמיכה והעידוד.....
אני מודעת לכך שהניתוח אינו מעשה קסמים אלא כלי עזר היסייע לי בתהליך ההרזיה....
אני יודעת שאני בידיים טובות.....
שיהיה שבוע טוב ומבורך......
אעדכן ואשתף אתכם בהמשך.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולי
ליאור30/01/2010כמו שאמרת את בידיים טובות
תעברי את זה מהר ובקלות
בהצלחה ושבוע טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
פרופ` אחמד מחג`נה31/01/2010שיהיה לך הרבה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
מאיה31/01/2010בהצלחה רבה עברתי את הניתוח בשלישי שעבר היה מעולה אני מיום שישי בבית מרגישה ממש טוב מקווה שהכול יעבור בשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)