בלון תוך קיבתי BIB

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בלון תוך קיבתי BIB
    ריקי
    30/01/2010

שלום בעבר כתבתי פה ואמרת לי שאני לא יכולה לעשות ניתוח קיצור קיבה .וכמובן שהיתיעצתי ואמרו לי את אותה תשובה.המשקל לא גבוהה מספיק.רציתי לשאול על בלון תוך קיבתי מה זה ואיפה מבצעים אותו והאם למשקל של 100 קילו הוא מתאים?זה בפרטי?והאם הוא באמת טוב ויורדים במשקל?האם זה דרך קופת חולים? מה זה בידיוק?.אשמח לדעת יותר תודה ריקי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלון תוך קיבתי BIB

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ריקי

ליאור
    30/01/2010

אני לא בטוח , אז אל תתפסי אותי במילה .
    נראה לי שהיום כבר לא עושים את הבלון המתנפח .
    נראה לי שניסו את זה לתקופה קצרה יחסית , והפסיקו עם זה .
    מבחינת התערבות כירורגית לשם הרזיה יש את 4 סוגי ניתוחי קיצור קיבה לפי מה שאת אומרת כנראה שאת לא עומדת בקריטריונים ולכן תצטרכי להתמודד עם הבעיה בעזרת דיאטות או\ו קבוצות תמיכה והרזיה .
    תמתיני גם לתשובות נוספות .
    בהצלחה ושבוע טוב
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלון קיבתי

פרופ` אחמד מחג`נה
    31/01/2010

ריקי שלום
    מה שנאמר כאן זה נכון.
    הפעולה למיטב ידיעתי אינה מאושרת ע"י משרד הבריאות עקב סיבוכים לא קלים.
    תזכירי לי בבקשה את הניתונים שלך שוב
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלון תיק קיבתי

ריקי
    31/01/2010

תודה על התשובות.אני כבר כתבתי לפני שבוע פה לגבי קיצור קיבה ואני לא עומדת בקריטריונים.אני אכלנית כפיתית סיפרתי את הסיפור שלי לפני שבוע על ביתי שחלתה באפילפסיה ומאז שהיא חלתה אני שמנתי ברמות שאי אפשר לתאר.אני גרה בחולון וניסיתי קבוצת תמיכה ולא חזרתי אחרי הפעם הראשונה .האם יש משהו יותר חזק מהקבוצות הללו..אני פשוט זועקת לעזרה מי יוכל להבין אותי?קשה לי אני בחרדות מהשומן שלי.תודה ריקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פסיכולוגי

עדי
    11/12/2010

היי ריקי, הודעותייך מאוד נגעו בי, ואני שומעת את המצוקה והכאב מתוכם. גם לי היו קשיים סביב אכילה כפייתית והלכתי לטיפול נפשי ודיאטנית במכון שנקרא "אגם"- הוא שייך לבי"ח רעות והוא ממש מצויין. בעקרון נמצאים בטיפול אצל פסיכולוג (דינמי או קוגניטיבי התנהגותי- בהתאם לפי הערכת אינטיק) , בקבוצה כלשהי כמו פסיכודרמה, קבוצה דינמית ועוד, וכמו כן נמצאים גם בטיפול של דיאטנית. זהו כמובן טיפול משולב ומצויין אבל דורש השקעת אנרגיה לא מעטה הן מבחינה פיזית- שלושה טיפולים בשבוע, והן מבחינה נפשית. עם זאת זה מאוד מומלץ ובהחלט יכול לתת לך מענה מתאים.
    אני קוראת בפורומים של ניתוחים בריאטריים הרבה זמן וזוהי פרוצדורה באמת משמעותית שמסייעת לאנשים מבחינה פיזית ונפשית- עם זאת, לא הניתוח כשלעצמו מנבא את הירידה במשקל והפסקת התעסקות באוכל וביחסים עם הגוף, אלא השינוי שאנו מבצעים בהרגלי אכילה. לכן- גם מאחר ואת לא עומדת בקריטריונים וגם בגלל האכלנות הכפייתית אפיק של ניתוח בריאטרי נשמע כלא מתאים לך בכלל.
    יש לי חברה שעשה ניתוח "טבעת" וירדה את כל המשקל העודף שלה ואף יותר..אבל היא פיתחה הפרעת אכילה 'אכלנות כפייתית עם בינג'ים. חלק מהסיבה לכך היא שמלכחתחילה היתה לה הפרעת אכילה ועיוותי חשיבה בנושא האוכל והגוף, והניתוח הבריאטרי רק חיזק את זה כי לא קיבלה טיפול נפשי או תומך לצד זה.
    אני חוזרת ואומרת- טפלי בעצמך מבחינה של הרגלי אכילה וטיפול נפשי. אולי כרגע זה נראה כמו משהו שלא יכול לחולל שינוי, אבל זה בהחלט יכול לסייע.
    המון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריקי הייתי במצבך

דבורה
    12/12/2010

עד לפני כמה חודשים הייתי במצב נואש עד כדי מביש.
    אני כל כך מבינה אותך.....
    מצאתי פיתרון (כנגד כל הסיכויים), אשמח לשתף אותך ואולי זה יעזור.
    את יותר ממוזמנת לכתוב לי בפרטי למייל - [email protected]

שיהיה לך שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו