לאחר ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח
    חן
    07/02/2010

אני חודש ימים לאחר הניתוח (בדיוק!). הכל מצוין מרגישה טוב.
    הייתי אצל דיאטנית שאמרה לי שאין סיכוי שהקיבה תגדל שוב, רציתי לדעת אם זה אכן נכון?
    הדרך היחידה "לעקוף" את הניתוח זה ע"י הכנסת נוזלים עתירי קלוריות?הרי ברור לי שאני צריכה להקפיד על אורח חיים בריא כמה שאוכל..אך אני בטוחה שייצא לי "לחטוא" גם עם אוכל לא בריא.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לאחר ניתוח

שולה זק
    07/02/2010

הניתוח הוא לא "הוקוס פוקוס "- לא יוצאים רזים ובשביל לרזות צריך "לעבוד".
    לאחר ניתוח יש לשנות הרגלי אכילה ולשנות אורח חיים. מומלץ לפנות לדיאטנית ולקבל תפריט מאוזן ולשלב פעילות גופנית. זו הדרך הנכונה להגיע לתוצאות טובות ולהרגלי אכילה נכונים.
    הקיבה היא שריר ויכולה להתרחב - תלוי איזה ניותוח עברת.
    ניתוח טבעת קל מאוד לרמות - כפי שציינת עם משקות עתירי קלוריות כמו שוקו, מילקשייק, קצפת, שוקולד. בניתוח טבעת צריך משמעת עצמית ושיתוף פעולה מלא.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חן

ליאור
    07/02/2010

יש סיכוי להרחיב את הקיבה .
    אני מניח שאת מדברת על ניתוח שרוול - צודק?
    בכל אופן יותר מסוכן וקל להשמין בלי להרחיב את השרוול :
    הרחבת השרוול היא תהליך יחסית ארוך ו"קשה" - אכילה כמויות גדולות של אוכל לאורך זמן.
    בלי לשים לב וכמעט בזמן שאוכלים מעט מאוד אפשר להשמין וזה אם תאכלי יותר מידי מתוקים ודברים שקלים לעיכול .
    ראיתי הודעה של בחורה באחד הפורומים שאמרה שאחרי הניתוח סבלה מצרבות , ושמה לב שהצרבת עברה מהר מאוד אחרי שאכלה גלידה וניל - היא העלתה 2 ק"ג בשבוע ...
    מציע להרגע מהפחד של הרחבת השרוול ולשים לב ...
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו