מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הערכה פסיכולוגית לפני ניתוחדןדן08/02/2010
חלק מהבדיקות היא ההערכה הפסיכולוגית, למה הכוונה בדיוק?
גם פסיכולוגית שפניתי אליה לא ידעה במה מדובר. (אני הראשונה שלה....)
תחזיקו לי אצבעות. הפגישה שלי ביום חמישי אצל פרופ' רובין. אחרי כל הבדיקות.
נ.ב מה ז'תומרת ליווי פסיכולוגי אחרי הנתוח? האם זה מחויב המציאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא פסיכולוגית
or198008/02/2010אני יודעת שאחת הבדיקות שעשיתי היתה הערכה פסיכיאטרית, הווה אומר פסיכיאטר נותן את הערכה ולא פסיכולוג.
הוא רק שאל כמה שאלות על חיי כמו: האם יש לי חברים? האם יש לי תואר ובמה אני עוסקת וכמובן האם אי פעם לקחתי כדורים נגד דכאון- דברים כאלה.
אני לא יודעת באיזו קופה את אז תבררי אם אצלכם זה פסיכולוג או פסיכיאטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דןדן
ליאור08/02/2010קופת חולים מכבי דורשת כאחת הבדיקות , חוות דעת של פסיכיאטר.
שיחה קלילה ששוללת הפרעות ובעיות פסיכיאטריות .
בנוסף בועדה ( שוב , רק במכבי ) יש פגישה עם דיאטנית , כירורג ופסיכולוג \ עו"ס.
קופת חולים מכבי נותנת אחרי הניתוח ליווי של דיאטנית ועו"ס ( 4 מפגשים עם כל אחת ) .
הדיאטנית תלווה אותך מבחית תפריט ותזונה , והעו"ס \פסיכולוגית תדריך על הרגלי אכילה , לוחות זמנים , חיזוקים , מציאת נקודות חולשה שעלולים לפגוע בתהליך .
מודה שלא אהבתי ולא מצאתי טעם במפגשים איתה ( העו"ס) , אבל אחרי 2 מפגשים קיבלתי כמה טיפים שדי עזרו לי - ככה שהיה שווה .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכה פסיכולוגית-המשך
דןדן14/02/2010אני נמצאת בכללית מושלם, הרופא ביקש הערכה פסיכולוגית, לא של פסיכיאטר, בדקתי עם פסיכולוגית אחת היא דורשת 460 ל-3 פגישות. האם אתם מכירים פסיכולוג שלוקח פחות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר
שולה זק14/02/2010מאוד מוזר מה שאת אומרת. גשי למרפאה המקצועית ותבקשי תור לפסיכיאטר והוא יתן לך את האישור. אין צורך ללכת לסדרת שיחות עד כמה שידוע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דןדן
ליאור15/02/2010כמו ששולה אומרת - חפשי פסיכיאטר שעובד עם הקופה שלך , זו בסה"כ שיחה קצרה , לא צריך סדרת מפגשים.
עשיתי את זה דרך הקופה , עלה לי משהו כמו 50 ש"ח ו40 דקות ...
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרפאה רב תחומית
שולה זק08/02/2010השאיפה היא שבכל מרכז רפואי המבצע ניתוחי קיצור קיבה, תהיה מרפאה רב תחומית שתכלול: כירורג, דיאטנית, אינדוקרינולוג/פנימאי, עובדת סוציאלית/פסיכולוג/פסיכיאטר, אחות מתאמת. המטרה שהמרפאה תקלוט את המועמדים לניתוח והם ילוו עד אחרי הניתוח לפחות בשנה הראשונה.
כרגע יש מרפאה בתל השומר ובמרפאת לין בחיפה.
רצוי לאחר ניתוח לפנות לדיאטנית ולקבל ליווי ממנה בחודשים הראשונים.
לגבי שיחות עם פסיכולוג או עובדת סוציאלית, לדעתי זה אישי. כל אחד על פי הרגשתו.
תוכלי תמיד ליצור קשר ואשמח לעזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם באסותא חיפה
ליאור08/02/2010לא יודע אם לחברי כל הקופות חולים , אבל לחברי מכבי 4 מפגשים עם דיאטנית ו4 מפגשים עם פסיכולוגית \ עו"ס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי רק לחברי מכבי
שולה זק08/02/2010באסותא זה רק למבוטחי מכבי.
במרפאת לין הקבוצות תמיכה - למבוטחי כל הקופות
היחידה להשמנה בתל השומר - למבוטחי כל הקופות
בבית חולים זין בצפת - התחלה של מרפאה רב תחומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)