דיאטנית וניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• דיאטנית וניתוח
    ריקי
    12/02/2010

הי שולה דיברנו לא מזמן בפלאפון אחרי מה שכתבתי פה אם זכור לך .ייעצת לי ללכת לדיאטנית.והלכתי לדיאטנית והיא אמרה לי שהיא חושבת שבגלל המצב הנפשי הקשה שלי אפשר לנתח אותי והיא עובדת עם בית חולים וולפסון היא אמרה לי שהיא תחזיר לי תשובה אם הם מסכימים להעביר אותי בוועדה.האת שאני אפילו לא יודעת כמה אני שוקלת היא שקלה אותי ואמרתי לה שאני לא רוצה לדעת כי זה יחמיר את המצב הנפשי שלי יותר רק שאלתי אותה אם זה יותר מ 100 קילו היא אמרה שכן.הגובהה שלי הוא 1.64 .יש לי כמה שאלות .איך התהליךך עובר מאיפה מתחילים?איזה רופא הכי טוב בוולפסון או באיכילוב?ניתוח קיצור קיבה או שרוול מה ההבדל?כמה זמן בערך ההחלמה?אני גרה באזור המרכז.המצב הנפשי שלי הולך ומחמיר בגלל השומן.לא הייתי בחיים רזה אבל שקלתי 70 קילו והייתי מרוצה מעצמי .היום אני מתביישת לצאת מהבית ורק בוכה.אנשים עוצרים אותי ושואלים את בהריון?מה קרה שמנת ככה?אני לא מבינה את האנשים במדינה שלנו אני בחיים לא שאלתי מישהו למה אתה ככה?ולמה השמנת?.לא קורה שאנשים עוברים תקופות קשות בחיים .אצל כל אחד זה שונה אצלי זה היה באוכל.. אשמח לקבל תגובות תודה .

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטנית וניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ריקי

ליאור
    12/02/2010

מצטער לשמוע על המצב שלך ומקווה שדברים יסתדרו לך .
    מבחינת התהליך : את צריכה לבחור רופא , שעובד עם הקופת חולחם שלך , תבחרו יחג את סוג הניתוח ותקבלי רשימת בדיקות.עם הרשימה את ניגשת לרופא משפחה ומקבל הפניות לבדיקות.
    יש כמה סוגים של ניתוח קיצור קיבה : טבעת , שרוול ומעקף קיבה .
    כדאי לגשת לרופא שמנתח ב3 השיטות ולבחור יחד בניתוח התאים לך , לפי הרגלי האכילה , סד'ר יום וכו.
    משך ההחלמה משתנה לפי סוג הניתוח , ומאוד אינדיבידואלי מאדם לאדם: אני למשל עברתי ניתוח שרוול , שוחררתי מבית החולים לאחר יומיים , אחרי כשבועיים חזרתי לפעילות כמעט מלאה .
    אם יש עוד שאלות אשמח לענות ולעזור .
    בהצלחה ושבת שלום
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאור

ריקי
    12/02/2010

תודה לך על התשובה .איזה ניתוח עשית ?וכמה זמן ממתי שהועידה קבעה לך עד לניתוח?אני גרה בחולון והכי קרוב לי וולפסון או איכילוב אתה מכיר רופאים מסוימים אשמח לדעת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ליאור

ריקי
    12/02/2010

הבנתי שעברת ניתוח שרוול כל הניתוחים בהרדמה מלאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה ליאור

ריקי
    12/02/2010

אני בקופת חולים כללית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח קיצור קיבה

שולה זק
    12/02/2010

שלום ריקי
    בקופת חולים אין ועדה כמו במכבי.
    את צריכה לברר בקופה שלך לאן את מקבלת הפניה: וולפסון, איכילוב, תל השומר, אסף הרופא.
    כמו שליאור אמר את צריכה לגשת לרופא שמנתח את שלושת סוגי הניתוחים: טבעת, שרוול, מעקף. כל הניתוחים מבוצעים תחת הרדמה מלאה.
    את סוג הניתוח בוחרים יחד אם המנתח על פי הנתונים של המטופל.
    לקבל אישור לניתוח, שנמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית , יש קריטריונים ברורים:
    BMI 35-40 עם מחלות נילוות כמו :סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, דום נשימה, בעיות לבביות.
    BMI 40 ומעלה כל אחד גם ללא מחלות נילוות.
    מחלות פרקים, גב, או בעיות נפשיות לא נמצאים באינדיקציה והקופות לא נותנות התחייבות.
    בשיחתנו הקודמת הפנתי אותך לדיאטנית כי על פי הנתונים שמסרת עלה שאינך עומדת בקריטריונים לניתוח.
    אשמח להמשיך ולעודד אותך להגיע לפתרון הנכון עבורך לירידה במשרד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו