ניתוח שרוול ובקע סרעפתי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול ובקע סרעפתי
    רוחה
    12/02/2010

לפני כשנתיים עברתי ניתוח להצרת קיבה בטבעת. ירדתי במשקל ואני מרגישה טוב. לפני כחצי שנה
    בשל צרבות קשות מאוד התגלה כי יש לי בקע סרעפתי היכול להוות סיכון ממשי במקרה של היפוך או סיבוב הקיבה.
    אני עומדת לעבור בקרוב ניתוח לתיקון הבקע (כפי שהוסבר לי עם רשת) והוסבר לי שבזמן הניתוח יצטרכו לשקול את הוצאת הטבעת. עוד המליצו לי שכדאי בהזדמנות זו לעשות ניתוח שרוול במקום הטבעת.
    כפי שקראתי אצלכם בפורם אני מבינה שלא מומלץ על ניתוח שרוול כאשר יש בקע סרעפתי.
    אודה לכם אם תבהירו לי יותר נושא זה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח שרוול ובקע סרעפתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע סרעפתי וניתוח שרווך

שולה זק
    13/02/2010

שלום רב,
    אכן לא מומלץ עם בקע סרעפתי לעבר ניתוח שרוול.
    לא ציינת מקום מגורים ולאיזה קופה את שייכת.
    מאחר והטבעת בסדר, במקומה ואתת יורדת יפה במשקל, לא בטוח שיש מקום להוציא את הטבעת ולעבור ניתוח נוסף. גם לא טוח שהקופה תאשר זאת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רוחה
    13/02/2010

תודה שולה על התשובה המהירה.
    אולי לא הבהרתי את עצמי קודם. את ניתוח תיקון הבקע אני חייבת לעשות. הוסבר לי שאם אני אשאיר את הטבעת יהיה צורך לפתוח אותה בזמן הניתוח לכחצי שנה עד להחלמת המקום ורק לאחר מכן לסגור אותה שוב.
    אני חוששת להיות חצי שנה עם טבעת פתוחה והומלץ לי במקרה כזה להוציא אותה לגמרי ולבצע בזמן תיקון הבקע ניתוח שרוול.
    אודה לכם על תשובתכם.
    רוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב...

שולה זק
    13/02/2010

רוחה הבנתי את מה שכתבת
    אין לי מושג. לא שמעתי בעבר שבגלל בקע צריך לפתוח את הטבעת. לגבי הוצאה וניתוח נוסף זה בעיתי מבחינת הקופה (לעניות דעתי)
    ממליצה לך בחום לעשות תור לדר' מחג'נה ולהתיעץ איתו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו