מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוול ובקע סרעפתירוחה12/02/2010
לפני כשנתיים עברתי ניתוח להצרת קיבה בטבעת. ירדתי במשקל ואני מרגישה טוב. לפני כחצי שנה
בשל צרבות קשות מאוד התגלה כי יש לי בקע סרעפתי היכול להוות סיכון ממשי במקרה של היפוך או סיבוב הקיבה.
אני עומדת לעבור בקרוב ניתוח לתיקון הבקע (כפי שהוסבר לי עם רשת) והוסבר לי שבזמן הניתוח יצטרכו לשקול את הוצאת הטבעת. עוד המליצו לי שכדאי בהזדמנות זו לעשות ניתוח שרוול במקום הטבעת.
כפי שקראתי אצלכם בפורם אני מבינה שלא מומלץ על ניתוח שרוול כאשר יש בקע סרעפתי.
אודה לכם אם תבהירו לי יותר נושא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע סרעפתי וניתוח שרווך
שולה זק13/02/2010שלום רב,
אכן לא מומלץ עם בקע סרעפתי לעבר ניתוח שרוול.
לא ציינת מקום מגורים ולאיזה קופה את שייכת.
מאחר והטבעת בסדר, במקומה ואתת יורדת יפה במשקל, לא בטוח שיש מקום להוציא את הטבעת ולעבור ניתוח נוסף. גם לא טוח שהקופה תאשר זאת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רוחה13/02/2010תודה שולה על התשובה המהירה.
אולי לא הבהרתי את עצמי קודם. את ניתוח תיקון הבקע אני חייבת לעשות. הוסבר לי שאם אני אשאיר את הטבעת יהיה צורך לפתוח אותה בזמן הניתוח לכחצי שנה עד להחלמת המקום ורק לאחר מכן לסגור אותה שוב.
אני חוששת להיות חצי שנה עם טבעת פתוחה והומלץ לי במקרה כזה להוציא אותה לגמרי ולבצע בזמן תיקון הבקע ניתוח שרוול.
אודה לכם על תשובתכם.
רוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב...
שולה זק13/02/2010רוחה הבנתי את מה שכתבת
אין לי מושג. לא שמעתי בעבר שבגלל בקע צריך לפתוח את הטבעת. לגבי הוצאה וניתוח נוסף זה בעיתי מבחינת הקופה (לעניות דעתי)
ממליצה לך בחום לעשות תור לדר' מחג'נה ולהתיעץ איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)