מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היי..אור13/02/2010
האם אפשר להכנס להיריון אחרי ניתוח שרוול ?
כמה זמן אחרי ?
האם לוקח המון זמן לקבוע תור לניתוח?
אני מאיזור המרכז , חברת קופח מכבי עומדת בקריטריונים לזכאות מלאה ?
למי עלי לפנות? איך אדע מי מומלץ?
אני מפחדת .. מהניתוח יותר ממהשמנה (שוקלת 135 ואני בת 33)..
זה הזוי לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח והריון
שולה זק14/02/2010ניתן להיכנס להריון אחרי ניתוח שרוול (טבעת או מעקף), לייתים זה אף עוזר ומזרז למי שיש בעיות כניסה להריון. רצוי לחכות לפחות חצי שנה עד שמונה חודשים עם הריון. על מנת להשיג את מטרות הניתוח - ירידה במשקל.
לא ציינת את אזור המגורים ולאיזה קופה את שייכת. קודם צריך להיפגש עם כירורג בתחום ניתוחי הקיבה. לבדוק אם את עומדת בקריטריונים, איזה ניתוח מתאים לך, לעבור סדרת בדיקות ולאחר מכן קובעים תור לניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהממ..
אור14/02/2010שוב אני ..
תודה על התיחסותך.
אני מראשלצ.
הייתי לפני מס חודשים אצל אבינוח ונאמר לי על ידו שזכאית לטבעת.
בי.מ. י. מעל 40..
הוא נתן לי המון בדיקות לעשות וביקש שאקבע תור לניתוח .
נבהלתי . לא עשיתי כלום. עד היום .
עכשיו ממשום מה מרגישה מבשלה יותר לחשוב על הניתוח ,
ובינתיים התחלתי לברר והבנתי שהיום שרוול נחשב יותר טוב לטווח הארוך עם פחות תופעות לואי.
לא אגיד שעדין לא מפחדת ,
האמת,
הוא שאל אותי אם אני לא מפחדת למות מההשמנה - אמרתי לא,
אני מפחדת למות מהניתוח . יש לי ילד בן 6 ..
ואני באמת מפחדת .
אהממ.. איך את מציעה לי לזרז את התהליכים?
במידה ואחליט על שרוול , מה דעתך לעומת הטבעת?
איך אדע למי לפנות ?
תודה רבה , ויום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לכירורג
שולה זק14/02/2010כמו שאני תמיד אומרת לפחד זה אנושי ובדבר אחד דר' אבינוח צודק - יש לפחד יותר מההשמנה ומהמחלות הבאות בעקבותיה והנזקים הבלתי הפיכים שנגרמים.
כפי שכבר ציינתי בפנייך, רצוי שתפני לרופא שמתמחה בכל סוגי הניתוחים, כך תוכלו יחד להתאים את הניתוח שהכי מתאים לך.
לא ציינת לאיזה קופה את שייכת.
תבררי בקופה שלך לאן את יכולה לקבל הפניה. הניתוח הוא בסל הבריאות וללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים ולפי דבריך את ב BMI מעל 40.
ניתוח בעת לא מתאים לכל אחד (למשל לאכלני מתוק). בניתוח טבעת צריך המון כח רצון ושיתוף פעולה מלא.
על מנת להיות בטוחה איזה ניתוח עדיף עבורך גשי לרופא כירורג בתחום קיצורי קיבה.
אשמח לעזור בכל עת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה חולנית או ניתוח ???
פרופ` אחמד מחג`נה15/02/2010אני אתחיל מהסוף. את צריכה לפחד מההשמנה יותר מהניתוח מאחר וההשמנה הינה מחלה כרונית אשר גורמת להרבה מחלות. את צעירה ואת צריכה לחשוב מה יהיה הלא איך את רוצה להראות ולחיות בעוד 10 ו- 20 שנים.
לגבי הריון - אין שום בעיה להכנס להריון אחרי הניתוח ההפך הוא נכון. ניתחתי חולות אשר היה להם קשה להרות ולאחר הניתוח הצליחו לעשות זואת. מומלץ לחכות כשנה לאחר הניתוח
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)