תחילת הדרך

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תחילת הדרך
    דנה
    16/02/2010

היי לכולם התחלתי את התהליך לעשות ניתוח טבעת ואני ממש בבאסה, אני בקופ"ח כללית והכל לוקח המון זמן, כל בדיקה שאני צריכה לעשות היא במרחקים של שבועיים אחת מהשנייה ובכלל יש הרגשה שהם לא יודעים שם את התהליך בכלל, את התשובות הכי עניינות קראתי פה באתר משולה וליאור, שהם ממש נחמדים ועונים לכולם, רציתי לדעת אם אתם יודעים כמה זמן בערך זה לוקח מהרגע שמתחלים עד שמקבלים תכלס תאריך לניתוח??? כאילו לא מספיק שאני סוחבת את השומן הזה מאז שאני ילדה אני עוד צריכה להתאזר בסבלנות שאין לי.... :-(

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחילת הדרך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליך לניתוח

שולה זק
    16/02/2010

דנה....למה טבעת?
    היית אצל כירורג וזה מה שהחלטתם שמתאים לך?
    לא זוכרת היכן את גרה, אבל בכללי הליך הבדיקות, כולל דיאטנית ופסיכיאטר לוקח בין 4-6 שבועות.
    התור לניתוח הוא לעיתים ארוך, תלוי איפה את אמורה לעבור אותן ומי המנתח.
    תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ואשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דנה

לימור
    16/02/2010

אני גרה בכרמיאל וגם אני בקופת חולים כללית מהרגע שהחלטתי עד הרגע שנותחתי (ניתוח שרוול)לקח בדיוק שבועיים , אני בנאדם מאוד החלטי ברגע שאני מחליטה משהו אז אני נכנסת בזה בשיא המרץ , התקשרתי לזבולון וביקשתי לקבל תור דחוף לוקט ומיד קיבלתי לאותו שבוע , כשהגעתי לשם שאלתי האם אפשר לבצע גם צילום חזה במקום ונהנתי בחיוב , אולטראסאונד בטן עשיתי בכרמיאל וישבתי להם על הוריד ואמרתי שאני יחכה בסבלנות גם בין התורים וכך היה , בדיקות דם ושתן כמובן עשיתי מיידית וביקשתי מהאחות שתשים מדבקה דחוף על מנת לקבל תשובות מהירות , התקשרתי לרמב"ם למרפאות חוץ וקבעתי תור למחאג'נה וקיבלתי תור 6 ימים אחר כך

בקיצור אם רוצים אין זו אגדה........
    דרך אגב אני 5 ימים אחרי הניתוח ומרגישה מצויין

הרבה הצלחה
    לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד - בהצלחה

שולה זק
    16/02/2010

לימור ממש שיא. תוך שהועיים בדיקות וניתוח - אני מצדיעה לך.
    אני מבינה שדר' מחג'נה ניתח אותך. איפה עברת את הניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שולה

לימור
    17/02/2010

עברתי את הניתוח באסותא בלב המפרץ , הייתה אצלי דיאטנית ואני עושה בדיוק כפי שהמליצה לי היום אני יום שלישי עם גבינות והולך סבבה , מלבד התכווצויות ושילשולים , אני לא ממש מצליחה לאכול 6 ארוחות אלא מקסימום ארבע ,
    השינוי הוא בעיקר בראש , אני אמא לארבעה ילדים עם תינוק בן 5 חודשים, הבית שלי הוא בית של בישולים תמידיים ועדיין אני רק בגבינות ולא זזה מילימטר

לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד

שולה זק
    17/02/2010

היי למור
    אני שמחה שאתה מסתדרת כי התהליך והשינוי לא קלים.
    חשוב מאוד תחילת הדרך, שהגוף והנפש מתרגלים לשינוי ולנהוג על פי המלצות הרופא והדיאטנית, כך הדרך סלולה להצלחה בטוחה.
    אני מקווה שבעוד חודש/חודש וחצי תתחילי לשלב גם פעילות גופנית - ויחד עם הליווי של הדיאטנית תגיעי לתוצאות טובות בדרך הבריאה והנכונה ותסגלי לעצמך אורח חיים בריא.
    מאחר ועברת את הניתוח באסותא לב המפרץ - זה מסביר את ההמתנה הקצרה, אך לפי עניות דעתי, כחברה בקופת חולים כללית, היתה לך השתתפות עצמית גבוהה.(תקני אותי באם אני טועה)
    בהצלחה בהמשך הדרך והמשיכי לעדכן.
    אנחנו מתכננים כנס בקרוב, מקווה שיתאפשר לך להגיע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שולה

לימור
    17/02/2010

השינוי לא קל , אך אני בחורה יפה וצעירה וחשוב לי מאוד המראה החיצוני וכשאני מחליטה משהו אני מבצעת על הצד הטוב ביותר , הניתוח לא עלה לי אגורה מכיוון שיש לי ביטוח פרטי דרך העבודה של בעלי
    אני אשמח מאוד לבוא לכנס בתקווה שיהיה בצפון

תודה על ההיענות המהירה

יום טוב לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לימור

שולה זק
    17/02/2010

עכשיו ברור לי. לחברי כללית הניתוח באסותא עולה הרבה כסף.
    אשמח אם תצרי עימי קשר טלפוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הכנס.......

שולי
    17/02/2010

אני גם אשמח להגיע......
    רק תעדכנו מתי ואיפה.....

המשך יום נעים.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שולי

שולה זק
    17/02/2010

תצא הודעה בפורום. לא נפספס אף אחד שירצה להגיע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללימור

ריקי
    17/02/2010

אשמח לדעת ממך קצת על הניתוח שרוול אני גם רוצה לעבור אותו איך אפשר ליצור איתך קשר האם אני יכולה להשאיר לך את האיימל שלי ?ושם אני ארשום לך את הפלא שלי ונהיה בקשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ריקי

לימור
    17/02/2010

אשמח מאוד לענות לך על השאלות אבל אני ממש משורוולת טריה , אני עברתי את הניתוח רק לפני 6 ימים אז אני לא יודעת האם אוכל לעזור לך
    הנייד שלי הוא 0526298918

לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללימור

ריקי
    19/02/2010

הנייד שלי 0543934147.אשמח לדבר איתך ואם ליאור נדבר ביום א.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ריקי

ליאור
    18/02/2010

אני מנותח כבר חמישה וחצי חודשים, אשמח לעזור לך ולענות על כל שאלה ,
    פה במייל או בטלפון.
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאור

ריקי
    19/02/2010

ממש כיף לדעת שיש אנשים כמוך .איך אתה מפרגן ועוזר לכולם תמיד יש לך תשובות לעניין.אשמח אם תיצור עימי קשר 0543934147.או שתשאיר לי את הפון שלך ונדבר ביום א.תודה ויום טובב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לימור ושולה על ההעינות המהירה

דנה
    17/02/2010

שולה החלטתי לעשות טבעת כי אני מעדיפה משהו שהוא הפיך, וגם שמעתי וקראתי שניתוח השרוול ומעקף הקיבה יותר מסובכים בתהליך הניתוח עצמו ויש יותר סיבוכים, אני ממש מקנאה שללימור זה הלך כל כך מהר אבל אני מנתניה וכנראה שבאזור המרכז יש יותר לחץ לתורים באופן כללי ובגלל זה הברוקרטיה הארוכה.
    בכל אופן רציתי לשאול, אני הייתי אצל איוון שוורץ שנתן לי טופס שבו כתוב מתאימה לניתוח מבחינת יחס של bmi וגובה ובטופס כל ההפניות לבדיקות. רופא המשפחה שלי נתן לי את ההפניות לכל הבדיקות ועד פה הכל טוב אבל.... אני רוצה לעשות את הניתוח אצל אבינוח אליעזר באסותא ושאלתי בקבלה בקופה שלי (כללית) מה אני עוד צריכה לעשות הפקידה אמרה שהמכתב שדוקטור איוון נתן לי הוא לא מספיק והיא לא חושבת שיאשרו לי לפי המכתב הזה והוא צריך לכתוב משהו יותר אישי, לא הבנתי מה זה יותר אישי ומה בדיוק אני צריכה לעשות אם תוכלו לכוון אותי בדיוק מה לעשות זה יעזור לי מאוד, נראה שלאף אחד בכללית לא בדיוק ברור התהליך..... תודה דנה:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפניה לניתוח

שולה זק
    17/02/2010

בכללית כמו בשאר הקופות יודעים מה לעשות.
    אם דר' שוורץ מצא שאת מתאימה לניתוח מבחינת הנתונים - אין יותר מה להוסיף אישי. צריך לעשות את הבדיקות ולהעביר למשרד המרפאה בה את מטופלת לקבלת התחייבות וזאת בליווי הפניה של הרופא המטפל שלך פלוס המכתב של דר' שוורץ
    אם את רוצה לעבור את הניתוח אצל דר' אבינוח עליך ללכת באופן פרטי לבי"ח אסותא ואם יש לך ביטוח מושלח את מקבלת החזר מסויים. או לפנות לדר' אבינוח בבית חולים סורוקה בבאר שבע, כמובן עם התחייבות של הקופה.
    החלטותיך ושיקוליך לסוג הניתוח עמך....ושיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שולה:-)

דנה
    18/02/2010

אני ימשיך בתהליך ויאמץ לעצמי קצת יותר סבלנות, אני יעדכן בפורום בהמשך הדרך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל משתלם

אוראל
    18/02/2010

שלום דנה , קודם כל אני שמח שעשית את ההחלטה הנכונה :)
    את האמת אני מכיר כל כך את התחושה הזאת וטוב מאוד שאת עושה את הבדיקות הנדרשות לפני הפגישה עם הרופא המנתח .

לשאלתך כמה זמן זה ייקח ? תלוי במנתח
    אני עשיתי אצל אבינוח וקיבלנו תור בידיוק ב1.8.2009 ל11.10.2009
    חודשיים וחצי , זה לא הרבה זה עובר מהר אבל הוספנו 1600 שקל ( תלוי גם באיזה בי"ח את )
    הוספנו את הכסף כדי שלא נחכה חצי שנה ועשיתי אותו בסורוקה

כמו שאמרתי לך לא כדאי לך להגיד גם ככה אני עושה ניתוח אני יאכל כמו חזירה הניתוח פותר לי הכל
    זאת הטעות הכי גדולה שאני עשיתי ועליתי כמה שיותר (15) בחודשיים וחצי

אז יאללה דנה , אין מה להתבאס על התור . אחרי 4 חודשים מהניתוח אני בנאדם שונה
    בנאדם אחר שיותר קל לו לעלות במדרגות , שנראה יותר טוב והכל הכל משתלם בסופו של דבר עם כוח רצון . שום דבר לא יעצור אותך - אם יש לך עוד שאלות אני ישמח לענות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני התחלתי את התהליך

תולי45
    21/02/2010

ביום רביעי הייתי אצל הכירורג ומחר מתחילה בדיקות -(דם) קבעתי תורים לכל שאר הבדיקות ובתוך שבועיים אמורה לשוב לכירורג עם כל התוצאות.
    אני מאיזור ירושלים ופשוט חיפשתי את המרפאה עם התור הכי קרוב אפילו שאני צריכה לנסוע קצת.\

בהצלחה

תולי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו