המלצה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• המלצה
    sivan5180
    22/02/2010

שלום לכולם, אני נמצא בתהליך הבדיקות המתיש למדיי. אני צריך למצוא פסיכיאטר לצורך הבדיקות לוועדה. אני מבוטח של מכבי וגר בכפר סבא, מישהו יכול לתת לי שמות כי הבנתי שלא כל הפסיכיאטרים נותנים המלצות כאלה וגם לוקח מלא זמן לקבוע אליהם תור.

תודה!!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפנות למרפאה

שולה זק
    22/02/2010

אני מליצה לפנות למרפאה שלך ולברר למי אתה יכול לפנות. פניה לפסיכיאטר היא כמו לכל רופא מומחה שאתה רוצה לפנות. הפסיכיאטר הוא לא ספציפי רק לנושא ניתוחי קיבה. אתה בא אליו עם הפניה מהרופא המטפל או מהמנתח והוא נותן את חוות דעתו.
    לגבי התורים - זה כבר עניין מקומי של מרפאה זו או אחרת.
    הבדיקות הן רוטיניות. בדיקות דם, שתן, צילום חזה, אולטרסאונד בטן, וצילום ושט קיבה.
    אתה אמור לעשות את הבדיקות בשיטת הסרט הנע. לא ידוע לי על סחבת בבדיקות מטעם הקופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סיון

ליאור
    23/02/2010

כל פסיכיאטר יכול לתת לך את ההמלצה .
    חשוב שיהיה דרך הקופה , אחרת זה המון כסף !!
    מצאתי את שלי דרך האתר של מכבי ( אני גר באיזור הצפון אז שמות לא יעזרו לך ) .
    יתכן שיש קצת זמן המתנה ארוך , אז אולי תבדוק אופציה של אחד גם לא באיזור מגורים שלך
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

רוזי
    23/02/2010

אם אתה סכרתי לך לוולפסון מקסימים שם אין עליהם יש את הילה אחות או רחל דריך אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסיכיאטר לפני ועדה במכבי

פרופ` אחמד מחג`נה
    23/02/2010

תבדוק אם אתה צריך פסיכיאטר לועדה. אצלנו באסותא חיפה אין צורך באופן רוטיני
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו