שלום !!עזרה בבקשה!!!!!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום !!עזרה בבקשה!!!!!!
    שף
    01/03/2010

שלום אני גבר בן 34 מישקלי חורג מעל הנורמה אני שוקל 150 קילו כמעט וגובהי 187 הייתי אומר בערך 60 קילוו פחות או יותר אבל זה לא משנה כול חיי ניסיתי דייאטות היוא כאלו שעזרו והיוא שלו הבעיה שלי היא בלוטות התריס וכבר הגעתי למצב שהתמלות ודיאטה לא עוזרים לי אני גם עובד במקצועה שכול יום זה מלחמה {שף},מה שרציתי לדעת זה כמה שאלות אם אפשר בקשר לקיצור קיבה:
    מה הניתוח הכי טוב שרוול,טבעת,שמעתי הרבה סיפורים על הניתוח שמורדים מגודל הקיבה זה לא עוזר למי שלא מתמיד ואחרי שנה חוזר אני מחפש את הניתוח שלא יוכל לתת לי את האפשרות לחזורלמשקל שאני נימצא בוא.
    אני שייך למכבי זה משנה? להגיע לריכרורג הטוב ביותר כדי לבצע את הניתוח דרך סיבסוד של מכבי?
    מי המנתח הטוב ביותר?
    אני אשמח לדעת יותר מידע מיכוון שלא פניתי אף פעם בכיוון הזה גם שאמרו ליהרבה שזה הפיתרון ניסיתי הכול לפני זה יש לי את הרצון אבל ניגמר הכוח תודה שמואל

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום !!עזרה בבקשה!!!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי שמואל

ליאור
    01/03/2010

אז ככה :
    יש כמה סוגי ניתוח קיצור קיבה : טבעת שרוול מעקף קיבה ומעקף תריסריון.
    לכל אחד מתאים ניתוח אחר בהתאם להרגלי האכילה וההפרעות השונות.
    כדאי להתתיעץ עם כירורג שמנתח ב3 שיטות כדי להתאים את הניתוח הטוב ביותר ושיתן לך תוצאות לטווח ארוך.
    שום ניתוח לא נותן לך הבטחה של ירידה במשקל ובטח שלא שמירה על המשקל החדש .כל ניתוח אפשר " לרמות" ולהשמין אפילו תוך כדי אכילת כמויות קטנות מאוד של אוכל - השינוי הגדול צריך להיות בראש והניתוח הוא כלי עזר!!!!
    לכל קופה יש הסדרים אחרים עם רופאים שונים - תברר בקופה איזה רופא עובד איתה לפי איזור המגורים שלך .
    ניתוח בבית חולים ממשלתי הוא ללא עלות כספית , במרכזים אחרים כולל השתתפות - תלוי בקופה , ברופא ובסוג הביטח שלך .
    זה היה מאוד על קצה המזלג.
    אם יש עוד שאלות אשמח לעזור לך פה או בטלפון \ מייל.
    בהצלחה
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם שף יכול להצליח

פרופ` אחמד מחג`נה
    01/03/2010

שמחתי שפנית לכוון הזה. צריך לזכור שהשמנה הינה מחלה שגורמת להרבה מאוד מחלות ולפי עבודות מחקר הוכח שרק ניתוח יכול לגרום לירידה משמעותית במשקל ולשמור לאורך זמן. כפי שהסביר ליאור יש 3 ניתוחים מקובלים: טבעת, שרוול ומעקף. לכל ניתוח יש את היחודיות שלו ומתאימים את הניתוח לפי החולה.
    להסבר מפורט יותר אשמח לקבל אותך אצלי במרפאה שלי מכבי באסותא חיפה.לקבוע פגישה נא להתקשר ל 048810663-4 . שיהיה לך הרבה בהצלחה.
    שכחתי לציין שגם אני היתי שף לפני עידן הרפואה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו