בת 40 שוקלת 107 אני אחרי לידה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בת 40 שוקלת 107 אני אחרי לידה
    רילי
    01/03/2010

כל חיי אני בדיאטה ירדתי 33 קילו ונכנסתי להריון ואז עליתי 24 קילו ועכשיו קשה לי לחזור לתלם אני מרגישה שמנה ואוכלת המון( אני מניקה 8 שבועות אחר לידה) תמיד חשבתי על ניתוח הרזיה אבל ראיתי מחברות שזה לא הכי מוצלח כי צריך לעשות דיאטה גם עם הניתוח זה לא ברור מאליו שמרזים אם לא שומרים.גם בשיא הדיאטה שלי במשך ה 15 שנים האחרונות לא הצלחתי לרדת פחות ממשקל 84 קילו. כאילו זה המקסימום שהגוף יכול לרדת השאלה אם בניתוח אוכל לרדת ל67 קילו?כמו שהייתי לפני החתונה ולפני 5 הריונות.שמעתי בשרוול שאין ספיגה של וויטמינים בגוף זה נכון?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא הוקוס פוקוס

שולה זק
    01/03/2010

שלום רלי
    את צודקת ניתוח זה לא מטה קסמים - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. ניתוח זה כלי עזר לשנות הרגלי אכילה ולהתחיל אורח חיים בריא. לאחר ניתוח קיצור קיבה רצוי לפנות לדיאטנית לקבלת תפריט מאוזן שיביא לירידה מבוקרת במשקל ולאיזון במינרלים ובויטמינים.
    לאחר ניתוח שרוול מומלץ לקחת בחודשים הראשונים ויטמינים, לאחר מכן אין צורך. לאחר ניתוח מעקף קיבה יש לקחת כל החיים ויטמינים כי בניתוח זה אין ספיגה ולכן רצוי לקחת ויטמינים.
    לא ציינת את גובהך כך שלא ניתן לחשב את הBMI שלך (מסת גוף).
    בכל מקרה את זמן קצר לאחר לידה והגוף עובר עדיין שינויים. כדאי שתשקלי לפנות לדיאטנית שתתאים לך תפריט שבו תוכלי לעמוד וגם לשלב פעילות גופנית. כך תוכלי לרדת במשקל ולהגיע לתוצאות משביעות רצון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח

פרופ` אחמד מחג`נה
    03/03/2010

אתחיל מהסוף מאחר וניתוח שרוול אינו משפיע על ספיגה של מנרלים וויטמינים לרוב אין חוסר בהם. בחצי שנה הראשונה בכל ניתוח קיצור קיבה מומלץ לקחת ויטמינים וזה עקב הירידה הדרסטית במשקל. לאחר חצי שנה לרוב מפסיקים.
    לגבי הצלחת הניתוח _ לפי עבודות מחקר ההצלחה של שרוול מאוד טובה הירידה הינה של 70-80% מעודף המשקל וב- 90% לטווח הארוך. ליתר פירוט והסבר אשמח לעזור
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו