מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בת 40 שוקלת 107 אני אחרי לידהרילי01/03/2010
כל חיי אני בדיאטה ירדתי 33 קילו ונכנסתי להריון ואז עליתי 24 קילו ועכשיו קשה לי לחזור לתלם אני מרגישה שמנה ואוכלת המון( אני מניקה 8 שבועות אחר לידה) תמיד חשבתי על ניתוח הרזיה אבל ראיתי מחברות שזה לא הכי מוצלח כי צריך לעשות דיאטה גם עם הניתוח זה לא ברור מאליו שמרזים אם לא שומרים.גם בשיא הדיאטה שלי במשך ה 15 שנים האחרונות לא הצלחתי לרדת פחות ממשקל 84 קילו. כאילו זה המקסימום שהגוף יכול לרדת השאלה אם בניתוח אוכל לרדת ל67 קילו?כמו שהייתי לפני החתונה ולפני 5 הריונות.שמעתי בשרוול שאין ספיגה של וויטמינים בגוף זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הוקוס פוקוס
שולה זק01/03/2010שלום רלי
את צודקת ניתוח זה לא מטה קסמים - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. ניתוח זה כלי עזר לשנות הרגלי אכילה ולהתחיל אורח חיים בריא. לאחר ניתוח קיצור קיבה רצוי לפנות לדיאטנית לקבלת תפריט מאוזן שיביא לירידה מבוקרת במשקל ולאיזון במינרלים ובויטמינים.
לאחר ניתוח שרוול מומלץ לקחת בחודשים הראשונים ויטמינים, לאחר מכן אין צורך. לאחר ניתוח מעקף קיבה יש לקחת כל החיים ויטמינים כי בניתוח זה אין ספיגה ולכן רצוי לקחת ויטמינים.
לא ציינת את גובהך כך שלא ניתן לחשב את הBMI שלך (מסת גוף).
בכל מקרה את זמן קצר לאחר לידה והגוף עובר עדיין שינויים. כדאי שתשקלי לפנות לדיאטנית שתתאים לך תפריט שבו תוכלי לעמוד וגם לשלב פעילות גופנית. כך תוכלי לרדת במשקל ולהגיע לתוצאות משביעות רצון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה03/03/2010אתחיל מהסוף מאחר וניתוח שרוול אינו משפיע על ספיגה של מנרלים וויטמינים לרוב אין חוסר בהם. בחצי שנה הראשונה בכל ניתוח קיצור קיבה מומלץ לקחת ויטמינים וזה עקב הירידה הדרסטית במשקל. לאחר חצי שנה לרוב מפסיקים.
לגבי הצלחת הניתוח _ לפי עבודות מחקר ההצלחה של שרוול מאוד טובה הירידה הינה של 70-80% מעודף המשקל וב- 90% לטווח הארוך. ליתר פירוט והסבר אשמח לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)